Ο ΨΗΦΙΑΚΟS ΑΓΡΟΤΗΣ

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ

Πώς οι Αγρότες απελευθερώνονται από τα νύχια των Αλυσίδων Σούπερ Μάρκετ και πωλούν με επιτυχία βιολογικά προϊόντα απευθείας στους τελικούς πελάτες;

Δες το ΒΙΝΤΕΟ

ΔΩΡΕΑΝ Online Event με τον Αβραάμ Σκεντερίδη

Τι θα μάθετε σε αυτή την περίπτωση

 • Πώς οι Αγρότες κερδίζουν από μόνοι τους μεγάλο αριθμό νέων πελατών για τα προϊόντα τους (χωρίς να εξαρτώνται από αλυσίδες σούπερ μάρκετ)
 • Με ποια έξυπνη μέθοδο το Martinshof εξοικονομεί περισσότερες από 13 ώρες εργασίας κάθε εβδομάδα (και εξακολουθεί να παρέχει περισσότερους πελάτες)
 • Πώς το Martinshof μετέτρεψε 6.433,35 € σε διαφημιστικές δαπάνες σε 52.183,18 € σε πωλήσεις ασθενείς ROI = 811,1%

«Είτε στην τιμή μου είτε καθόλου».

Οι Αγρότες βρίσκονται σε άβολη κατάσταση. Τα προϊόντα τους είναι βιώσιμα, απολύτως υψηλής ποιότητας και αξίζουν καλά χρήματα. αλλά δυστυχώς εξαρτώνται ως επί το πλείστον από Αλυσίδες Σούπερ Μάρκετ ως συνεργάτες πωλήσεων, γεγονός που οδηγεί σε μεγάλες χρηματικές απώλειες. Το Σούπερ Μάρκετ ως μεσάζων κλέβει ένα μεγάλο μέρος του περιθωρίου Κέρδους.

Τα Σούπερ Μάρκετ μπορούν να αγοράσουν τα προϊόντα σε όλη τη χώρα σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Αυτό δημιουργεί εξαιρετική διαπραγματευτική δύναμη, η οποία ωθεί τους Αγρότες σε μια γωνία. Οι Αγρότες συχνά αναγκάζονται να υποχωρήσουν στις απαιτήσεις των Σούπερ Μάρκετ, καθώς διαφορετικά απειλείται η ύπαρξή τους.

Η χρήση μηχανημάτων αυτόματης πώλησης νωπών προϊόντων είναι ένα πρώτο βήμα προς την ανεξαρτησία, αλλά απέχει πολύ από το να είναι επαρκής.

Τι θα γινόταν όμως αν τα Σούπερ Μάρκετ μπορούσαν να αφαιρεθούν ως μεσάζοντες από τη διαδικασία πώλησης;

Αυτό ακριβώς έκαναν οι Marco Schröder και Maximilian Weil για το Martinshof από το Saarland. Με το BioBus, οι αγρότες παραδίδουν εξαιρετικά βιολογικά τρόφιμα στην είσοδο των καταναλωτών.

Ο Αυτοματισμός μάρκετινγκ έχει επίσης χτυπήσει αυτόν τον κλάδο σαν βόμβα.

Πώς ήταν δυνατή αυτή η αλλαγή;

ΟΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ των ΑΓΡΟΤΩΝ

Εξάρτηση από τα Σούπερ Μάρκετ 

 Εξαιρετικά προϊόντα αλλά όχι αρκετοί πελάτες 

Πολύ υψηλή πληρότητα της Ζωής των Αγροτών με την Εργασία τους

 • Οι αγρότες εξαρτώνται από τα σούπερ μάρκετ για τη διανομή των προϊόντων τους. Αυτό δημιουργεί μια εξάρτηση που εκμεταλλεύονται τα σούπερ μάρκετ. Το αποτέλεσμα: ντάμπινγκ τιμών για βιώσιμα και φρέσκα βιολογικά προϊόντα. Το σούπερ μάρκετ κερδίζει, ο αγρότης χάνει.
 • Δεδομένου ότι τα αγροκτήματα και οι Αγρότες γεινότερα, είναι απασχολημένα με την παραγωγή τροφίμων, σπάνια έχουν την απαραίτητη τεχνογνωσία για να μπορέσουν να αποκτήσουν μόνοι τους οι Αγρότες πελάτες καινα εφαρμόσουν μεθόδους ανεύρεσης Πελατών για τα Προϊόντα τους..
 • Οι αγρότες εργάζονται σκληρά και όλο το εικοσιτετράωρο. Κάτω από τη γεμάτη εργάσιμη ημέρα δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για τη δημιουργία διαδικασιών ή την έναρξη μέτρων μάρκετινγκ. Ως αποτέλεσμα, οι αγρότες εξαρτώνται όλο και περισσότερο από τις αλυσίδες σούπερ μάρκετ μέρα με τη μέρα.

Η Λύση ; – ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ & ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗ

Απέκτησε Δική σου διαδικασία πωλήσεων με διαφημίσεις 

Ελκυστική προσφορά γνωριμίας 

Αυτοματοποιημένη επικοινωνία πελατών 

 •  Απλό αλλά εξαιρετικά αποτελεσματικό: Μια απλή διαδικασία πωλήσεων που καθοδηγείται από διαφημίσεις αυξάνει την προβολή των καταναλωτών. Περισσότεροι άνθρωποι αγοράζουν απευθείας από τον Αγρότη αντί να αγοράζουν τα αγαθά στο Σούπερ Μάρκετ!
 • Με τη «δοκιμαστική τσάντα», οι Marco Schröder και Maximilian Weil σχεδίασαν ένα απλό προϊόν που προσφέρουν απευθείας στους καταναλωτές. Αυτό προσφέρεται στον ιστότοπο Martinshof.
 • Κατόπιν αιτήματος, το Πρόγραμμα Αυτοματοποίησης επικοινωνεί αυτόματα με τους υπάρχοντες πελάτες. Για παράδειγμα, νέες προσφορές διατίθενται τακτικά σε υπάρχοντες πελάτες. Με αυτόν τον τρόπο, οι αγρότες γίνονται σταδιακά πιο ανεξάρτητοι.

Ο Αυτοματισμός λειτουργεί και για εσάς!

Οι αγρότες προμηθεύουν βιώσιμα βιολογικά προϊόντα που πωλούνται ελάχιστα στα σούπερ μάρκετ. Μέσω της αυτοματοποίησης μάρκετινγκ και της δημιουργίας διαδικασιών, το Martinshof κατάφερε να απελευθερωθεί από την παγίδα των αλυσίδων σούπερ μάρκετ.

Θέλετε να κερδίσετε Αυτόματα – Περισσότερους Πελάτες, – Περισσότερα Χρήματα και – Περισσότερο Χρόνο; 

Τότε ρίξτε μια ματιά τώρα, για να δείτε ποια Λύση Marketing υπάρχει στο Robotics & Automatic Marketing που να ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Τα αποτελέσματα στον πρώτο χρόνο Αυτοματισμού

33.526 Euro

684 h

811,1%

 • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΖΙΡΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ
 • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΧΡΟΝΟΥ ΣΕ 1 ΧΡΟΝΟ
 • ROI Επιστροφή της Επένδυσης

Αυτοί οι αριθμοί είναι εντυπωσιακοί, αλλά δεν αποτυπώνουν όλα τα πλεονεκτήματα του αυτοματισμού:

Με την Αυτοματοποίηση των Μέτρων Μάρκετινγκ, το Martinshof εξοικονομεί πολλά χρήματα και χρόνο. Επιπλέον, οι Αγρότες επωφελούνται επίσης από την αυτοματοποίηση με το Πρόγραμμα Αυτοματοποίησης ως εξής:

 

Ώρα για τα βασικά: Οι αγρότες δεν πρέπει να επικεντρωθούν στις πωλήσεις, αλλά να επικεντρωθούν σε αυτό που αρχικά είχαν σκοπό να κάνουν: να παράγουν εξαιρετικά βιολογικά τρόφιμα.


Ελεύθερος πλέον: Η εξάρτηση από τα Σούπερ Μάρκετ δεν είναι μόνο οικονομική επιβάρυνση, αλλά και ψυχολογική. Χάρη στον Αυτοματισμό, η Martinshof έχει πλέον αποκτήσει τους δικούς της πελάτες στους οποίους πουλά προϊόντα.

Επαναλαμβανόμενα έσοδα: Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι η πλειονότητα των πελατών είναι ενθουσιώδεις με τα προϊόντα του Martinshof. Ως εκ τούτου, πολλοί από τους αγοραστές για πρώτη φορά επιλέγουν μια συνδρομή και τώρα παρέχονται τακτικά.!

Νομικά πάντα στην ασφαλή πλευρά

Τι θα μάθετε σε αυτή την περίπτωση

 • „«Μετά από ενδελεχή νομική εξέταση από την ομάδα μου και εμένα, μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι όλες οι λύσεις, οι διαδικασίες και οι τεχνολογίες που παρουσιάζονται εδώ συμμορφώνονται πλήρως με τις απαιτήσεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων της ΕΕ (GDPR) και όλες τις άλλες απαιτήσεις προστασίας δεδομένων. Χωρίς αμφιβολία, το Πρόγραμμα Αυτοματοποίησης της Ακαδημίας Αυτοματισμού Κ.Τ. είναι ένα πραγματικό πρότυπο όσον αφορά την προστασία δεδομένων που δεν υστερεί σε κανέναν».“
 • Dr. Stephan Gärtner

  Ο δικηγόρος Δρ. Stephan Gärtner θεωρείται Η κορυφή στην προστασία δεδομένων στον γερμανόφωνο και ευρωπαϊκό κόσμο. Είναι επίσης και υπεύθυνος προστασίας δεδομένων στο Πρόγραμμα Αυτοματοποίησης της Ακαδημίας του Αυτοματισμού Κ.Τ. από το 2018 και διασφαλίζει την πλήρη νομική προστασία όλων των χρηστών της Αυτοματοποίησης και του Προγραμματισμού.

«Αυτοματοποίηση στη γεωργία. Μπορεί αυτό να λειτουργήσει;».

Αυτή η μελέτη περίπτωσης απέδειξε για άλλη μια φορά ότι κάθε κλάδος επωφελείται από την ψηφιοποίηση. Ακόμη και οι αγρότες που συνήθως προμηθεύουν μεγαλύτερους πελάτες μπορούν να κερδίσουν νέους πελάτες στο Διαδίκτυο.

Αυτό όχι μόνο εξοικονομεί χρόνο και χρήμα στις εταιρείες, αλλά τις καθιστά ανεξάρτητες από τις αλυσίδες σούπερ μάρκετ, οι οποίες πωλούν τα φρέσκα προϊόντα κάτω από την αξία τους.

Πέρασαν οι εποχές που το Martinshof έπρεπε να ενδώσει στις σκληρές απαιτήσεις των σούπερ μάρκετ.

Χρησιμοποιήστε το μυστικό των επιτυχημένων επιχειρηματιών για τον εαυτό σας και κερδίστε αυτόματα νέους πελάτες και αυξήστε τις πωλήσεις σας με βιώσιμο τρόπο.

Απλώς επιλέξτε το κατάλληλο πακέτο για εσάς και ξεκινήστε αμέσως να κλιμακώνετε την επιχείρησή σας.

Team-Support

 

ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΜΟΝΟΥΣ

 
 • „Αυτό είναι το Klicky, το ρομπότ πίσω από τον λογαριασμό σας στο Πρόγραμμα Αυτοματοποίησης, που κάνει δυνατούς όλους τους ονειρεμένους αυτοματισμούς. Ο Κλίκι είναι ένας πολύ δημοφιλής συνάδελφος γιατί…

 •  

  όλη η ομάδα ανακουφίστηκε αισθητά.

 • του αρέσει να αναλαμβάνει κουραστικές, επαναλαμβανόμενες εργασίες.

 • δίνει στην ομάδα πολύτιμο χρόνο για τις βασικές εργασίες.
  που διευκολύνει την ψηφιοποίηση για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις αλλά και τις μεγάλες και έτσι εξασφαλίζει θέσεις εργασίας.

 • διασφαλίζει ότι η ψηφιακή συνεργασία λειτουργεί ομαλά και είναι διασκεδαστική.
  διευκόλυνε μια επιτυχημένη κουλτούρα γραφείου στο σπίτι.

 • μια εξαιρετική και ταυτόχρονα εύκολη στα νεύρα εκπαίδευση νέων συναδέλφων.

 • εξασφαλίζει τον ακριβή χρόνο κλεισίματος. (Μόνο ο ίδιος ο Klicky δουλεύει 24/7.)
  καθιστά τις μικρές και μεσαίες ή μεγάλες επιχειρήσεις ιδιαίτερα ελκυστικούς εργοδότες.

 • είναι ένας πραγματικός δολοφόνος του στρες.
  επιτρέπει μια υγιή ισορροπία επαγγελματικής και προσωπικής ζωής.

Αυτά Θα Μάθεις ΜΑΖΙ ΜΟΥ Στο ΜΟΝΑΔΙΚΟ CHALLENGE Στην ΕΛΛΑΔΑ Στον Τομέα 

 ROBOTICS & AUTOMATIC ONLINE MARKETING EVENT

Έχουμε ένα χρονικό διάστημα δύο έως τριών ετών για να διασφαλίσουμε την ανταγωνιστικότητα των μικρομεσαίων εταιρειών μας στη Ελλάδα και την Κύπρο μας – τον πυλώνα της ευημερίας μας.

 

Θα θέλαμε να συμβάλουμε σε αυτό. Αποτελείται απο:

 

– Aπλές αλλά εξαιρετικά Aποτελεσματικές λύσεις Aυτοματισμού,

– την Kορυφαία Tεχνολογία Aυτοματισμού Eπιχειρήσεων Παγκόσμια που Κατασκευάζεται στη Γερμανία,

– την Εκπαίδευση ελίτ ειδικών για Ψηφιοποίηση και Αυτοματισμό σε μεγάλες, μεσαίες και μικρές επιχειρήσεις στην Ακαδημία Αυτοματισμού K.T. στην Γερμανία και στην Ελλάδα/Κύπρο προς το παρόν από τον Ίδιο τον Αβραάμ Σκεντερίδη και το VIP ONLINE UNIVERSITY .

 

Αποστολή μας είναι να ελευθερώσουμε ανθρώπους σαν εσάς και τις σπουδαίες ομάδες σας σε μικρές , μεσαίες ή μεγάλες εταιρείες – να κάνουν ό,τι έχει μεγαλύτερη σημασία για την επιχείρηση σας και να επικεντρωθείτε στα σημαντικά έργα μέσω του έξυπνου αυτοματισμού.

Από τεχνίτες μέχρι φορολογικούς συμβούλους και αγρότες: Όλο και περισσότερες στην Γερμανία ήδη εταιρείες, επαγγελματίες, αγρότες κλπ, αυτοματοποιούνται με το Πρόγραμμα Αυτοματοποίησης  και έτσι επιτυγχάνουν εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Ο Στόχος μου όμως δεν είναι η Γερμανία όπου υπάρχουν και άλλα άτομα εκεί και βοηθούν σε αυτό το έργο, αλλά η Ελλάδα μας και οι Ελληνικές Εταιρίες να προλάβουν να γίνουν ανταγωνιστικές, κερδοφόρες και πρωτοπόρες και να διαδραματίσουμε τον παγκόσμιο Ρόλο που μας αξίζει.

 

Είμαστε εδώ για εσάς αν θέλετε να γίνετε κι εσείς μέρος του!

 

 Αβραάμ Σκεντερίδης

Οικονομολόγος – Robotics & Automatic Online Marketing Expert

VIP ONLINE UNIVERSITY

#1

Πως αυτοματοποιημένα μπορείς να κερδίζεις Νέους Πελάτες κ Συνεργάτες Παγκόσμια, Online και χωρίς να είσαι παρόν, 24ώρες το 24ωρο όλο τον Χρόνο

#2

Πως μπορείς να εφαρμόσεις στην Επιχείρηση σου Τεχνικές που εφαρμόζουν οι Πολυεθνικές σε θέματα Marketing και να γίνεις από τους Πρωτοπόρους στον Τομέα σου

#3

Πως μπορεί να εφαρμοστεί στην δική σου Εταιρεία δηλ. θα σε ενημερώσω μάλιστα προσωποποιημένα καθώς και ποιές Προυποθέσεις απαιτούνται

ΔΩΡΕΑΝ Online Event με τον Αβραάμ Σκεντερίδη

Αυστηρά περιορισμένες θέσεις! – Η Εγγραφή είναι Δωρεάν!