ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ 4.0

Πώς ο ασφαλιστικός Manager Dirk Becht εκπαιδεύει αυτόματα νέους υπαλλήλους και ταυτόχρονα μειώνει δραστικά το ποσοστό σφαλμάτων στην εταιρεία του;

Δες το ΒΙΝΤΕΟ

ΔΩΡΕΑΝ Online Event με τον Αβραάμ Σκεντερίδη

Τι θα μάθετε σε αυτή την περίπτωση

 • Πώς οι ασφαλιστικοί μεσίτες εκπαιδεύουν αυτόματα νέους υπαλλήλους χωρίς να κρατούν την υπάρχουσα ομάδα από τις καθημερινές εργασίες
 • Πώς ο Dirk Becht ενημερώνει τους νέους υπαλλήλους σε ελάχιστο χρόνο, ώστε να μπορούν να δημιουργήσουν αξιόπιστα προστιθέμενη αξία από την πρώτη μέρα
 • Η ψηφιακή μέθοδος που εκπαιδεύει συνεχώς τους υπαλλήλους σας και έτσι μειώνει δραστικά την ευαισθησία σε λάθη κατά τη λειτουργία).

“«Η τέλεια Εκπαίδευση δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολη όσο είναι σήμερα. Αυτοματοποιημένη, είναι σχεδόν παιδικό παιχνίδι»”

Ένα πράγμα είναι αναμφισβήτητο: Μια εταιρεία δεν μπορεί να αναπτυχθεί χωρίς νέους υπαλλήλους. Ωστόσο, η πρόσληψη νέου προσωπικού είναι εξαιρετικά μεγάλης έντασης πόρων και χρονοβόρα.

Επεξεργασία αιτήσεων, παροχή σχολίων στους αιτούντες, διενέργεια συνεντεύξεων για εργασία και τέλος εκπαίδευση νέων συναδέλφων.

Επιπλέον, οι υπάρχοντες υπάλληλοι πρέπει να θυσιάσουν πολύτιμο χρόνο εργασίας για να εκπαιδεύσουν τον νέο συνάδελφο. Εάν ένα μέλος της ομάδας είναι άρρωστο ή ανίκανο να εργαστεί, η εκπαίδευση είναι ελλιπής – και το επίπεδο γνώσης δεν είναι ποτέ ομοιόμορφο.

Αυτό είναι μόνο ένα μικρό μέρος της όλης διαδικασίας, την οποία ο μεσίτης Dirk Becht γνωρίζει αρκετά καλά. Είναι ένα δίλημμα που εμφανίζεται καθημερινά στις μεσαίες επιχειρήσεις. Ο Dirk Becht βρήκε την τέλεια λύση: την ψηφιακή ενσωμάτωση που όχι μόνο εγγυάται σταθερά αποτελέσματα, αλλά εξοικονομεί χρόνο και τα νεύρα της ομάδας.

Σε αυτήν την αποκλειστική μελέτη περίπτωσης, ο Dirk Becht αποκαλύπτει πώς κατάφερε να αυτοματοποιήσει την επιβίβαση ανεξάρτητα από τους υπαλλήλους.

Πώς ήταν δυνατή αυτή η αλλαγή;

Οι προκλήσεις του Dirk Becht ως Manager διαχειριστής αξιώσεων συστημάτων & αποζημιώσεων 

Management Νέων Στελεχών Υποψηφίων 

 Εκπαίδευση και Προεργασία χρονοβόρα 

Χωρίς ενιαίο επίπεδο γνώσης

 • «Δεν μπορείς να υπερασπιστείς τον εαυτό σου ενάντια σε αιτήσεις που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις», λέει ο ίδιος ο Dirk Becht. Ωστόσο, κάθε υποψήφιος θα μπορούσε να είναι ένα πρωταρχικό διαμάντι , οπότε το να το αγνοήσεις δεν είναι λύση. Πρέπει να υπάρχει τρόπος να αυτοματοποιηθεί το μεγαλύτερο μέρος της διαδικασίας.
 • Μόλις προσληφθεί ένας νέος υπάλληλος, αρχίζει η ενσωμάτωση. Κλασικά αυτό γίνεται από τους συναδέλφους. Τι γίνεται όμως αν οι άνθρωποι είναι άρρωστοι ή κάποια θέματα ξεχαστούν; Η Επεξεργασία δεν κοστίζει μόνο χρόνο και χρήμα, αλλά και νεύρα.
 • Δεδομένου ότι η ενσωμάτωση δεν είναι ποτέ ομοιόμορφη, δεν υπάρχει ενιαίο επίπεδο γνώσης στην εταιρεία. Το αποτέλεσμα: μεγαλύτερο ποσοστό σφάλματος στην εργασία.

Η Λύση ; – ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ

Αυτοματοποιημένα Email 

Αυτοματοποιημένη ενσωμάτωση μέσω email

Αποστολή οδηγιών με βίντεο

 •  Οι νέες εφαρμογές επεξεργάζονται πλέον σχεδόν πλήρως αυτόματα. Αντί να χρειάζεται να δίνει κάθε ανατροφοδότηση με μη αυτόματο τρόπο, η αυτοματοποίηση αναλαμβάνει αυτό το έργο ως δια μαγείας. Ο αιτών θα ενημερωθεί εγκαίρως για την τρέχουσα κατάσταση. Τι φανταστική εξοικονόμηση χρόνου!!
 • Οι απαραίτητες πληροφορίες αποστέλλονται πλέον αυτόματα μέσω e-mail αντί να εξαρτώνται από τους υπαλλήλους. Το μεγάλο πλεονέκτημα: Οι άλλοι υπάλληλοι πρέπει να απαντούν μόνο σε ερωτήσεις αντί να εκπαιδεύουν πλήρως νέους συναδέλφους κάθε φορά!
 • Η μη αυτόματη εκπαίδευση των εργαζομένων είναι ιδιαίτερα επιρρεπής σε σφάλματα. Τόσο το νέο προσωπικό όσο και οι πελάτες λαμβάνουν πλέον e-mail με οδηγίες και βοήθεια σε μορφή βίντεο. Μόλις εγγραφούν, τα βίντεο εγγυώνται ένα σταθερό επίπεδο γνώσης.

Ο Αυτοματισμός λειτουργεί και για εσάς!

Παλαιότερα, η διεκπεραίωση των αιτήσεων και η εκπαίδευση των νέων εργαζομένων γινόταν χειρωνακτικά: Πολλή χειρωνακτική εργασία και καθόλου ενιαίες διαδικασίες. Χάρη στον αυτοματισμό , άψογα εκπαιδευμένοι υπάλληλοι παράγονται τώρα στη γραμμή συναρμολόγησης.

Θέλετε να κερδίσετε Αυτόματα – Περισσότερους Πελάτες, – Περισσότερα Χρήματα και – Περισσότερο Χρόνο; 

Τότε ρίξτε μια ματιά τώρα, για να δείτε ποια Λύση Marketing υπάρχει στο Robotics & Automatic Marketing που να ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Τα αποτελέσματα στον πρώτο χρόνο Αυτοματισμού

24.207 euro

2.037 % ROI

111

 • ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΙΣΗ ΚΟΣΤΟΥΣ
 • Επιστροφή Επενδυόμενου Κεφαλαίου
 • ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ – ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ

Αυτοί οι αριθμοί είναι εντυπωσιακοί, αλλά δεν αποτυπώνουν όλα τα πλεονεκτήματα του αυτοματισμού:

Περισσότεροι πελάτες, χαμηλότερο κόστος και τεράστιες δυνατότητες εξοικονόμησης. Αλλά δεν ήταν μόνο αυτό:

Αυτοί οι αριθμοί μιλούν πολλά. Ωστόσο, η μαζική ανάπτυξη δεν αρκεί. O Dirk Becht επωφελήθηκε επίσης από την αυτοματοποίηση ως εξής:

 

Πάνω απ ‘όλα, ο απλός αυτοματισμός απαλλάσσει τον Dirk από χρόνο, ώστε να μπορέσει επιτέλους να συγκεντρωθεί ξανά σε δραστηριότητες παραγωγής πωλήσεων. Επιπλέον, επωφελείται ως εξής:

“Ρυθμίστε το και ξεχάστε το”: Μόλις ρυθμιστεί, ο αυτοματισμός λειτουργεί εντελώς ανεξάρτητα στο παρασκήνιο. Αυτό όχι μόνο ανακουφίζει το αφεντικό, αλλά και την ομάδα – και δίνει τεράστια κίνητρα στους υπαλλήλους.


Χρόνοι εστίασης για τους υπαλλήλους: Όταν προσλαμβάνονταν νέο προσωπικό, η υπάρχουσα ομάδα έπρεπε να θυσιάσει πολύτιμο χρόνο εργασίας για να αναλάβει την επιβίβαση. Αυτή είναι η ιστορία σήμερα χάρη στην αυτοματοποιημένη εκπαίδευση!


Λιγότερες πηγές σφαλμάτων: Λόγω της αυτοματοποιημένης εκπαίδευσης, όλοι οι εργαζόμενοι εκπαιδεύονται τελευταίας τεχνολογίας. Αυτό διασφαλίζει ότι όλοι οι νέοι εργαζόμενοι έχουν υψηλό και ενιαίο επίπεδο γνώσεων. Ο Dirk και η ομάδα του είναι χαρούμενοι για πολύ λιγότερα σφάλματα και παράπονα πελατών στην καθημερινή δουλειά.

Νομικά πάντα στην ασφαλή πλευρά

Τι θα μάθετε σε αυτή την περίπτωση

 • „«Μετά από ενδελεχή νομική εξέταση από την ομάδα μου και εμένα, μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι όλες οι λύσεις, οι διαδικασίες και οι τεχνολογίες που παρουσιάζονται εδώ συμμορφώνονται πλήρως με τις απαιτήσεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων της ΕΕ (GDPR) και όλες τις άλλες απαιτήσεις προστασίας δεδομένων. Χωρίς αμφιβολία, το Πρόγραμμα Αυτοματοποίησης της Ακαδημίας Αυτοματισμού Κ.Τ. είναι ένα πραγματικό πρότυπο όσον αφορά την προστασία δεδομένων που δεν υστερεί σε κανέναν».“
 • Dr. Stephan Gärtner

  Ο δικηγόρος Δρ. Stephan Gärtner θεωρείται Η κορυφή στην προστασία δεδομένων στον γερμανόφωνο και ευρωπαϊκό κόσμο. Είναι επίσης και υπεύθυνος προστασίας δεδομένων στο Πρόγραμμα Αυτοματοποίησης της Ακαδημίας Αυτοματισμού Κ.Τ. από το 2018 και διασφαλίζει την πλήρη νομική προστασία όλων των χρηστών της Αυτοματοποίησης και του Προγραμματισμού.

««Δεν μπορείτε να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας έναντι αιτήσεων που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις. Αλλά ούτε η παράβλεψη είναι επιλογή».».

Τα αποτελέσματα ακούγονται πολύ καλά για να είναι αληθινά:

Η πρόσληψη και η ενσωμάτωση εργαζομένων είναι μια χρονοβόρα και δαπανηρή διαδικασία που πρέπει να αντιμετωπίσει κάθε εταιρεία.

Η χειροκίνητη ενσωμάτωση είναι επιρρεπής σε σφάλματα, προωθεί το ποσοστό διακύμανσης και είναι ένας τομέας δαπανών που μπορεί να χαρτογραφηθεί πολύ πιο οικονομικά μέσω της απλής αυτοματοποίησης.

Θέλετε να αυτοματοποιήσετε την ενσωμάτωσή σας και να κερδίσετε χρόνο για να κάνετε αυτό που είχατε αρχικά εγγραφεί;

Χρησιμοποιήστε το μυστικό των επιτυχημένων επιχειρηματιών για τον εαυτό σας και κερδίστε αυτόματα νέους πελάτες και αυξήστε τις πωλήσεις σας με βιώσιμο τρόπο.

Απλώς επιλέξτε το κατάλληλο πακέτο για εσάς και ξεκινήστε αμέσως να κλιμακώνετε την επιχείρησή σας.

Όλα αυτά δεν προέρχονται από εισφορές μετρητών ή μεγάλες αναδιαρθρώσεις, αλλά από αυτοματισμούς και χρήση  Robotics Marketing. Απλές αλλά έξυπνες στρατηγικές.

Team-Support

 

ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΜΟΝΟΥΣ

 
 • „Αυτό είναι το Klicky, το ρομπότ πίσω από τον λογαριασμό σας στο Πρόγραμμα Αυτοματοποίησης, που κάνει δυνατούς όλους τους ονειρεμένους αυτοματισμούς. Ο Κλίκι είναι ένας πολύ δημοφιλής συνάδελφος γιατί…

 •  

  όλη η ομάδα ανακουφίστηκε αισθητά.

 • του αρέσει να αναλαμβάνει κουραστικές, επαναλαμβανόμενες εργασίες.

 • δίνει στην ομάδα πολύτιμο χρόνο για τις βασικές εργασίες.
  που διευκολύνει την ψηφιοποίηση για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις αλλά και τις μεγάλες και έτσι εξασφαλίζει θέσεις εργασίας.

 • διασφαλίζει ότι η ψηφιακή συνεργασία λειτουργεί ομαλά και είναι διασκεδαστική.
  διευκόλυνε μια επιτυχημένη κουλτούρα γραφείου στο σπίτι.

 • μια εξαιρετική και ταυτόχρονα εύκολη στα νεύρα εκπαίδευση νέων συναδέλφων.

 • εξασφαλίζει τον ακριβή χρόνο κλεισίματος. (Μόνο ο ίδιος ο Klicky δουλεύει 24/7.)
  καθιστά τις μικρές και μεσαίες ή μεγάλες επιχειρήσεις ιδιαίτερα ελκυστικούς εργοδότες.

 • είναι ένας πραγματικός δολοφόνος του στρες.
  επιτρέπει μια υγιή ισορροπία επαγγελματικής και προσωπικής ζωής.

Αυτά Θα Μάθεις ΜΑΖΙ ΜΟΥ Στο ΜΟΝΑΔΙΚΟ CHALLENGE Στην ΕΛΛΑΔΑ Στον Τομέα 

 ROBOTICS & AUTOMATIC ONLINE MARKETING EVENT

Έχουμε ένα χρονικό διάστημα δύο έως τριών ετών για να διασφαλίσουμε την ανταγωνιστικότητα των μικρομεσαίων εταιρειών μας στη Ελλάδα και την Κύπρο μας – τον πυλώνα της ευημερίας μας.

 

Θα θέλαμε να συμβάλουμε σε αυτό. Αποτελείται απο:

 

– Aπλές αλλά εξαιρετικά Aποτελεσματικές λύσεις Aυτοματισμού,

– την Kορυφαία Tεχνολογία Aυτοματισμού Eπιχειρήσεων Παγκόσμια που Κατασκευάζεται στη Γερμανία,

– την Εκπαίδευση ελίτ ειδικών για Ψηφιοποίηση και Αυτοματισμό σε μεγάλες, μεσαίες και μικρές επιχειρήσεις στην Ακαδημία Αυτοματισμού K.T. στην Γερμανία και στην Ελλάδα/Κύπρο προς το παρόν από τον Ίδιο τον Αβραάμ Σκεντερίδη και το VIP ONLINE UNIVERSITY .

 

Αποστολή μας είναι να ελευθερώσουμε ανθρώπους σαν εσάς και τις σπουδαίες ομάδες σας σε μικρές , μεσαίες ή μεγάλες εταιρείες – να κάνουν ό,τι έχει μεγαλύτερη σημασία για την επιχείρηση σας και να επικεντρωθείτε στα σημαντικά έργα μέσω του έξυπνου αυτοματισμού.

Από τεχνίτες μέχρι φορολογικούς συμβούλους και αγρότες: Όλο και περισσότερες στην Γερμανία ήδη εταιρείες, επαγγελματίες, αγρότες κλπ, αυτοματοποιούνται με το Πρόγραμμα Αυτοματοποίησης  και έτσι επιτυγχάνουν εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Ο Στόχος μου όμως δεν είναι η Γερμανία όπου υπάρχουν και άλλα άτομα εκεί και βοηθούν σε αυτό το έργο, αλλά η Ελλάδα μας και οι Ελληνικές Εταιρίες να προλάβουν να γίνουν ανταγωνιστικές, κερδοφόρες και πρωτοπόρες και να διαδραματίσουμε τον παγκόσμιο Ρόλο που μας αξίζει.

 

Είμαστε εδώ για εσάς αν θέλετε να γίνετε κι εσείς μέρος του!

 

 Αβραάμ Σκεντερίδης

Οικονομολόγος – Robotics & Automatic Online Marketing Expert

VIP ONLINE UNIVERSITY

#1

Πως αυτοματοποιημένα μπορείς να κερδίζεις Νέους Πελάτες κ Συνεργάτες Παγκόσμια, Online και χωρίς να είσαι παρόν, 24ώρες το 24ωρο όλο τον Χρόνο

#2

Πως μπορείς να εφαρμόσεις στην Επιχείρηση σου Τεχνικές που εφαρμόζουν οι Πολυεθνικές σε θέματα Marketing και να γίνεις από τους Πρωτοπόρους στον Τομέα σου

#3

Πως μπορεί να εφαρμοστεί στην δική σου Εταιρεία δηλ. θα σε ενημερώσω μάλιστα προσωποποιημένα καθώς και ποιές Προυποθέσεις απαιτούνται

ΔΩΡΕΑΝ Online Event με τον Αβραάμ Σκεντερίδη

Αυστηρά περιορισμένες θέσεις! – Η Εγγραφή είναι Δωρεάν!