ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ – ΕΝΩΣΗ – ΣΥΛΛΟΓΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ

 

Πώς η BVMW (Ομοσπονδιακή Ένωση Μεσαίων Επιχειρήσεων) απέκτησε 1.631 Βιογραφικά από κορυφαία ταλέντα σε 11 μήνες;

Δες το ΒΙΝΤΕΟ

ΔΩΡΕΑΝ Online Event με τον Αβραάμ Σκεντερίδη

Τι θα μάθετε σε αυτή την περίπτωση

 • Ποιες ασύγκριτες ευκαιρίες προσφέρει η ψηφιοποίηση στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις για να κερδίσουν γρήγορα και οικονομικά τους υπαλλήλους των ονείρων.
 • Πώς να κάνετε μια εξαιρετικά επαγγελματική εντύπωση στους αιτούντες σας μέσω αυτοματοποιημένων διαδικασιών (και να ανακουφίσετε το τμήμα HR)
 • Πώς το τμήμα ανθρώπινου δυναμικού της BVMW επεξεργάζεται τις εφαρμογές αυτόματα (και φαίνεται ταυτόχρονα προσωπική και αυθεντική) 

“«Κάθε αιτών θα εξυπηρετηθεί».”

Το θέμα των «εργαζομένων» είναι σχετικό για κάθε μεσαία επιχείρηση. Η προσέλκυση νέων ειδικών συνήθως συνδέεται με υψηλά κόστη για αγγελίες θέσεων εργασίας ή για προσλήψεις. Για να μην αναφέρουμε τη δέσμευση χρόνου.

Οι αιτήσεις που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις απαιτούν χρόνο, αλλά ταυτόχρονα, ως εργοδότης, έχετε ηθική υποχρέωση να ενημερώσετε τον αιτούντα για την τρέχουσα κατάσταση. Εδώ μπαίνουν στο παιχνίδι οι Björn Grope και Oliver Reinsch.

Οι δύο ομιλητές δείχνουν εντυπωσιακά πώς μπορεί να λυθεί η έλλειψη ειδικευμένων εργαζομένων για τις μεσαίες επιχειρήσεις με τη βοήθεια της ψηφιοποίησης και της αυτοματοποίησης. Τα mittelstandsjob.de, Connectoor και ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ είναι τα κεντρικά εργαλεία που χρησιμοποιούνται για τη σύνδεση των ειδικευμένων αιτούντων με τους εργοδότες.

Σε αυτή τη μελέτη περίπτωσης, παρουσιάζεται μια νέα, ψηφιακή διαδικασία εφαρμογής βασισμένη στο BVMW, η οποία θα αντικαταστήσει μόνιμα την προηγούμενη.

Πώς ήταν δυνατή αυτή η αλλαγή;

ΟΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ  των Mεσαίων Eπιχειρήσεων 

Βρείτε κατάλληλους εξειδικευμένους  υποψήφιους 

 Υψηλό ποσοστό σφάλματος λόγω χειροκίνητων διαδικασιών 

Σημαντική επένδυση χρόνου για κάθε Βιογραφικό 

 • Η εύρεση νέων εργαζομένων είναι δαπανηρή: Οι υπεύθυνοι προσλήψεων χρεώνουν υψηλές αμοιβές, έτσι ώστε το κόστος για νέους ειδικούς να μπορεί γρήγορα να αθροίσει έως και πενταψήφια ποσά. Υπάρχει έλλειψη δυνατότητας προσέλκυσης ταλέντων.
 • Ένα Βιογραφικό, συνήθως καταλήγει σε πολλά διαφορετικά γραφεία πριν ληφθεί η τελική απόφαση. Αυτές οι μη αυτόματες διαδικασίες οδηγούν σε υψηλό ποσοστό σφάλματος.
 • Από την παραλαβή έως την επεξεργασία έως την απόρριψη ή την αποδοχή: οι αιτήσεις είναι χρονοβόρες. Αυτός ο χρόνος θα μπορούσε επίσης να επενδυθεί στην προώθηση της εταιρείας.

Η Λύση ; – ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ & ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗ

Αγγελίες εργασίας σε Ιστοσελίδες υποψηφίων 

Ψηφιακές διεργασίες με το Connectoor 

Αυτοματοποιημένη επικοινωνία αιτούντων Υποψηφίων 

 •  Οι κενές θέσεις για γερμανικές εταιρείες μεσαίου μεγέθους μπορούν να διαφημιστούν σε πύλες όπως το mittelstandsjob.de. Αυτό καθιστά περιττούς τους ακριβούς Συμβούλους Πρόσληψης. 
 • Το Connectoor είναι λογισμικό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ψηφιακή εγγραφή Θέσεων Εργασίας και την επεξεργασία Βιογραφικών. Ολόκληρη η εταιρεία έχει έναν κεντρικό κόμβο για την επεξεργασία όλων των αιτήσεων.
 • Το Connectoor και η Αυτοματοποίηση Κ.Τ. έχουν Σύνδεση, πράγμα που σημαίνει ότι οι αιτούντες μπορούν να προσκληθούν αυτόματα σε συνέντευξη μέσω e-mail. Οι απορρίψεις μπορούν επίσης να αυτοματοποιηθούν με αυτόν τον τρόπο – με ένα μόνο κλικ (συμβατό με το GDPR)!.

Ο Αυτοματισμός λειτουργεί και για εσάς!

Οι μεσαίες επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν μια πραγματική επανάσταση στον τομέα των Βιογραφικών Υποψηφίων. Οι εταιρείες που βασίζονται στην ψηφιοποίηση γίνονται πρωτοπόροι εδώ και εξοικονομούν χρόνο, χρήμα και νεύρα.

 

Θέλετε να κερδίσετε Αυτόματα – Περισσότερους Πελάτες, – Περισσότερα Χρήματα και – Περισσότερο Χρόνο; 

Τότε ρίξτε μια ματιά τώρα, για να δείτε ποια Λύση Marketing υπάρχει στο Robotics & Automatic Marketing που να ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Τα αποτελέσματα στον πρώτο χρόνο Αυτοματισμού

1.631

49

 • ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ
 • ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΣ
 • ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ

Αυτοί οι αριθμοί είναι εντυπωσιακοί, αλλά δεν αποτυπώνουν όλα τα πλεονεκτήματα του αυτοματισμού:

Περισσότεροι πελάτες, χαμηλότερο κόστος και τεράστιες δυνατότητες εξοικονόμησης. Αλλά δεν ήταν μόνο αυτό:

Όπως έχουν αποδείξει οι Björn Grope και Oliver Reinsch, οι μεσαίες εταιρείες επωφελούνται πάρα πολύ από την ψηφιοποίηση των διαδικασιών Βιογραφικών. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό:

Λιγότερο άγχος χάρη στις σαφείς διεργασίες: Συνδέοντας την υποδοχή με το Πρόγραμμα Αυτοματοποιήσης Κ.Τ., η διαδικασία εφαρμογής στο BVMW εκτελείται σαν ρολόι. Το επόμενο βήμα είναι πάντα σαφές και μπορεί να ενεργοποιηθεί με ένα μόνο κλικ του ποντικιού.


Εξυπηρετούνται όλοι οι αιτούντες: Δεδομένου ότι όλες οι αιτήσεις διεκπεραιώνονται με σαφήνεια σε μια κεντρική τοποθεσία, κανένας αιτών δεν πέφτει στα λάθη. Με αυτόν τον τρόπο, η BVMW κάνει μια πολύ επαγγελματική εντύπωση στους αιτούντες – για πολλούς κορυφαίους υποψήφιους αυτό είναι ένα σημαντικό κριτήριο στην απόφασή τους να βρουν νέο εργοδότη.


Γρήγορη επεξεργασία: κλικ, κλικ, ολοκληρώθηκε. Έτσι θα μπορούσατε να περιγράψετε τη νέα, ψηφιακή διαδικασία εφαρμογής. Όλα γίνονται με μερικά κλικ του ποντικιού. Το Connectoor και το Πρόγραμμα Αυτοματισμού φροντίζουν για τα υπόλοιπα – δύο τέλεια ταιριαστά συστήματα. Η ομάδα Ανθρώπινου Δυναμικού είναι στην ευχάριστη θέση να χρησιμοποιήσει τον χρόνο που κέρδισε για άλλες σημαντικές εργασίες.

Νομικά πάντα στην ασφαλή πλευρά

Τι θα μάθετε σε αυτή την περίπτωση

 • „«Μετά από ενδελεχή νομική εξέταση από την ομάδα μου και εμένα, μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι όλες οι λύσεις, οι διαδικασίες και οι τεχνολογίες που παρουσιάζονται εδώ συμμορφώνονται πλήρως με τις απαιτήσεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων της ΕΕ (GDPR) και όλες τις άλλες απαιτήσεις προστασίας δεδομένων. Χωρίς αμφιβολία, το Πρόγραμμα Αυτοματοποίησης της Ακαδημίας Αυτοματισμού Κ.Τ. είναι ένα πραγματικό πρότυπο όσον αφορά την προστασία δεδομένων που δεν υστερεί σε κανέναν».“
 • Dr. Stephan Gärtner

  Ο δικηγόρος Δρ. Stephan Gärtner θεωρείται Η κορυφή στην προστασία δεδομένων στον γερμανόφωνο και ευρωπαϊκό κόσμο. Είναι επίσης και υπεύθυνος προστασίας δεδομένων στο Πρόγραμμα Αυτοματοποίησης της Ακαδημίας Αυτοματισμού Κ.Τ. από το 2018 και διασφαλίζει την πλήρη νομική προστασία όλων των χρηστών της Αυτοματοποίησης και του Προγραμματισμού.

««το Recruiting είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου».».

Η ψηφιοποίηση είναι ασταμάτητη. Οι μεσαίες εταιρείες που εκμεταλλεύονται τις ευκαιρίες εξοικονομούν σημαντικά κόστη και κερδίζουν πολύτιμο χρόνο για να εργαστούν περισσότερο στην εταιρεία αντί για τη μέση.

 

Χρησιμοποιήστε το μυστικό των επιτυχημένων επιχειρηματιών για τον εαυτό σας και κερδίστε αυτόματα νέους πελάτες και αυξήστε τις πωλήσεις σας με βιώσιμο τρόπο.

Απλώς επιλέξτε το κατάλληλο πακέτο για εσάς και ξεκινήστε αμέσως να κλιμακώνετε την επιχείρησή σας.

Team-Support

 

ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΜΟΝΟΥΣ

 
 • „Αυτό είναι το Klicky, το ρομπότ πίσω από τον λογαριασμό σας στο Πρόγραμμα Αυτοματοποίησης, που κάνει δυνατούς όλους τους ονειρεμένους αυτοματισμούς. Ο Κλίκι είναι ένας πολύ δημοφιλής συνάδελφος γιατί…

 •  

  όλη η ομάδα ανακουφίστηκε αισθητά.

 • του αρέσει να αναλαμβάνει κουραστικές, επαναλαμβανόμενες εργασίες.

 • δίνει στην ομάδα πολύτιμο χρόνο για τις βασικές εργασίες.
  που διευκολύνει την ψηφιοποίηση για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις αλλά και τις μεγάλες και έτσι εξασφαλίζει θέσεις εργασίας.

 • διασφαλίζει ότι η ψηφιακή συνεργασία λειτουργεί ομαλά και είναι διασκεδαστική.
  διευκόλυνε μια επιτυχημένη κουλτούρα γραφείου στο σπίτι.

 • μια εξαιρετική και ταυτόχρονα εύκολη στα νεύρα εκπαίδευση νέων συναδέλφων.

 • εξασφαλίζει τον ακριβή χρόνο κλεισίματος. (Μόνο ο ίδιος ο Klicky δουλεύει 24/7.)
  καθιστά τις μικρές και μεσαίες ή μεγάλες επιχειρήσεις ιδιαίτερα ελκυστικούς εργοδότες.

 • είναι ένας πραγματικός δολοφόνος του στρες.
  επιτρέπει μια υγιή ισορροπία επαγγελματικής και προσωπικής ζωής.

Αυτά Θα Μάθεις ΜΑΖΙ ΜΟΥ Στο ΜΟΝΑΔΙΚΟ CHALLENGE Στην ΕΛΛΑΔΑ Στον Τομέα 

 ROBOTICS & AUTOMATIC ONLINE MARKETING EVENT

Έχουμε ένα χρονικό διάστημα δύο έως τριών ετών για να διασφαλίσουμε την ανταγωνιστικότητα των μικρομεσαίων εταιρειών μας στη Ελλάδα και την Κύπρο μας – τον πυλώνα της ευημερίας μας.

 

Θα θέλαμε να συμβάλουμε σε αυτό. Αποτελείται απο:

 

– Aπλές αλλά εξαιρετικά Aποτελεσματικές λύσεις Aυτοματισμού,

– την Kορυφαία Tεχνολογία Aυτοματισμού Eπιχειρήσεων Παγκόσμια που Κατασκευάζεται στη Γερμανία,

– την Εκπαίδευση ελίτ ειδικών για Ψηφιοποίηση και Αυτοματισμό σε μεγάλες, μεσαίες και μικρές επιχειρήσεις στην Ακαδημία Αυτοματισμού K.T. στην Γερμανία και στην Ελλάδα/Κύπρο προς το παρόν από τον Ίδιο τον Αβραάμ Σκεντερίδη και το VIP ONLINE UNIVERSITY .

 

Αποστολή μας είναι να ελευθερώσουμε ανθρώπους σαν εσάς και τις σπουδαίες ομάδες σας σε μικρές , μεσαίες ή μεγάλες εταιρείες – να κάνουν ό,τι έχει μεγαλύτερη σημασία για την επιχείρηση σας και να επικεντρωθείτε στα σημαντικά έργα μέσω του έξυπνου αυτοματισμού.

Από τεχνίτες μέχρι φορολογικούς συμβούλους και αγρότες: Όλο και περισσότερες στην Γερμανία ήδη εταιρείες, επαγγελματίες, αγρότες κλπ, αυτοματοποιούνται με το Πρόγραμμα Αυτοματοποίησης  και έτσι επιτυγχάνουν εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Ο Στόχος μου όμως δεν είναι η Γερμανία όπου υπάρχουν και άλλα άτομα εκεί και βοηθούν σε αυτό το έργο, αλλά η Ελλάδα μας και οι Ελληνικές Εταιρίες να προλάβουν να γίνουν ανταγωνιστικές, κερδοφόρες και πρωτοπόρες και να διαδραματίσουμε τον παγκόσμιο Ρόλο που μας αξίζει.

 

Είμαστε εδώ για εσάς αν θέλετε να γίνετε κι εσείς μέρος του!

 

 Αβραάμ Σκεντερίδης

Οικονομολόγος – Robotics & Automatic Online Marketing Expert

VIP ONLINE UNIVERSITY

#1

Πως αυτοματοποιημένα μπορείς να κερδίζεις Νέους Πελάτες κ Συνεργάτες Παγκόσμια, Online και χωρίς να είσαι παρόν, 24ώρες το 24ωρο όλο τον Χρόνο

#2

Πως μπορείς να εφαρμόσεις στην Επιχείρηση σου Τεχνικές που εφαρμόζουν οι Πολυεθνικές σε θέματα Marketing και να γίνεις από τους Πρωτοπόρους στον Τομέα σου

#3

Πως μπορεί να εφαρμοστεί στην δική σου Εταιρεία δηλ. θα σε ενημερώσω μάλιστα προσωποποιημένα καθώς και ποιές Προυποθέσεις απαιτούνται

ΔΩΡΕΑΝ Online Event με τον Αβραάμ Σκεντερίδη

Αυστηρά περιορισμένες θέσεις! – Η Εγγραφή είναι Δωρεάν!