ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ FITNESS STUDIO

ΞΑΝΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΙΜΟΣ 

Πώς τα μικρά γυμναστήρια που διαχειρίζονται οι ιδιοκτήτες προσελκύουν συνεχώς νέα μέλη και ανταγωνίζονται μεγάλες αλυσίδες γυμναστηρίων;

Δες το ΒΙΝΤΕΟ

ΔΩΡΕΑΝ Online Event με τον Αβραάμ Σκεντερίδη

Τι θα μάθετε σε αυτή την περίπτωση

 • Μια απλή αλλά λαμπρή προσέγγιση, με την οποία τα στούντιο γυμναστικής που διαχειρίζονται οι ιδιοκτήτες τα καταφέρνουν με επιτυχία ενάντια σε μεγάλες αλυσίδες με τεράστιους διαφημιστικούς προϋπολογισμούς
 • Πώς τα μικρά στούντιο γυμναστικής κερδίζουν νέα μέλη καθημερινά με το έξυπνο διαδικτυακό μάρκετινγκ και τα διατηρούν μακροπρόθεσμα
 • Πώς να αυτοματοποιήσετε τις εσωτερικές σας διαδικασίες, ώστε εσείς και οι υπάλληλοί σας να έχετε περισσότερο χρόνο για προσωπικές συμβουλές.

“Πώς επιβιώνουν τα στούντιο γυμναστικής που διαχειρίζονται οι ιδιοκτήτες έναντι των γιγαντιαίων αλυσίδων στούντιο;”

Τα στούντιο γυμναστικής που εξακολουθούν να διαχειρίζονται προσωπικά ο ιδιοκτήτης δεν το έχουν εύκολα: Οι αλυσίδες franchise ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια και προσελκύουν πελάτες με χαμηλές τιμές.

Αυτό δημιουργεί έναν ανταγωνιστικό αγώνα που ο ιδιοκτήτης σπάνια κερδίζει. Όλο και περισσότερα μέλη αποχωρούν, ενώ μόνο λίγα ανεβαίνουν.

Αυτή είναι μια υπαρξιακή κατάσταση, καθώς το κόστος για εξοπλισμό και ενοικίαση είναι πολύ υψηλό. Εάν δεν ακολουθήσουν πελάτες, τα πάγια έξοδα αργά αλλά σίγουρα κατατρώγουν το στούντιο.

Αυτό συνέβη στον Axel Ulbricht, επικεφαλής του Effective Fitness Studio στη Δρέσδη. Όταν επένδυσε 20.000 ευρώ σε ένα πρακτορείο και δημιουργήθηκαν μόνο 3 νέα μέλη, η κατάσταση χειροτέρεψε.

Την κατάσταση καθάρισε ένας Σύμβουλος Αυτοματοποίησης Online Marketing όπως ο Αβραάμ Σκεντερίδης . Με τη βοήθεια του , αναπτύχθηκε ένα απλό σχέδιο για την απόκτηση νέων μελών μέσω Διαδικτύου – και με τρομερή επιτυχία: 206 Πελάτες σε 6 μήνες.

Πώς ήταν δυνατή αυτή η αλλαγή;

ΟΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ  των στούντιο γυμναστικής που διαχειρίζονται οι ιδιοκτήτες 

Πολύ λίγες νέες εγγραφές

 Εξάρτηση από συστάσεις 

Δεν υπάρχει διαδικασία για παρακολούθηση πελατών 

 • Αργά ή γρήγορα πρέπει να αντιμετωπίσεις την αλήθεια: περισσότερα μέλη φεύγουν παρά έρχονται. Τα γυμναστήρια που διαχειρίζονται οι ιδιοκτήτες δεν μπορούν να συμβαδίσουν με τις τιμές των αλυσίδων. Αν δεν είχε αλλάξει τίποτα, το Effective Fitness θα έπρεπε να κλείσει μακροπρόθεσμα.
 • Δεν τίθεται θέμα: Οι συστάσεις οδηγούν σε πολλές εγγραφές, αλλά δυστυχώς δεν μπορούν να ελεγχθούν. Δεν υπήρχε τρόπος να δημιουργήσετε νέους πελάτες με το πάτημα ενός κουμπιού.
 • Οι λίγοι ενδιαφερόμενοι που προκύπτουν μέσω συστάσεων συχνά παραμένουν μόνο ενδιαφερόμενοι . Δεν υπήρξε καμία διαδικασία για να δοθεί ξανά συνέχεια σε όσους ήταν αναποφάσιστοι.

Η Λύση ; – ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ

Ελκυστική προσφορά γνωριμίας

Απόκτηση πελατών μέσω Διαδικτύου 

Αυτόματη παρακολούθηση 

 •  Για να γνωρίσουν το γυμναστήριο, το Effective Fitness προσέφερε στους ενδιαφερόμενους μια 7ήμερη μη δεσμευτική προπόνηση.!
 • Οι έντυπες διαφημίσεις, όπως φυλλάδια ή διαφημίσεις σε εφημερίδες, ανήκουν στο παρελθόν. Σήμερα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Facebook για να αποκτήσετε εξαιρετικούς πιθανούς πελάτες κοντά στο γυμναστήριο. Σχεδιάσιμα και μετρήσιμα.
 • Εάν ένας ενδιαφερόμενος δεν αποφασίσει να γίνει μέλος μετά τη δοκιμαστική περίοδο, η εσωτερική ομάδα πωλήσεων θα ειδοποιηθεί μέσω e-mail ή σμσ μέσω του Αυτοματοποιημένου Προγράμματος. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να παρακολουθείται με στοχευμένο τρόπο.

Ο Αυτοματισμός λειτουργεί και για εσάς!

Πελάτες με το πάτημα ενός κουμπιού: Έτσι θα μπορούσατε να συνοψίσετε τη δουλειά των Συμβούλων Αυτοματοποιησης, όπως του Αβραάμ Σκεντερίδη. Μέσω του Αυτοματοποιημένου Προγράμματος και του διαδικτυακού μάρκετινγκ, δημιουργούνται νέα μέλη για το Effective Fitness Studio με προγραμματισμένο τρόπο.

Ως αποτέλεσμα, ο Axel και το στούντιο που διαχειρίζεται ο ιδιοκτήτης του επιβάλλουν στην πραγματικότητα ενάντια στις μεγάλες αλυσίδες!

Θέλετε να κερδίσετε Αυτόματα – Περισσότερους Πελάτες, – Περισσότερα Χρήματα και – Περισσότερο Χρόνο; 

Τότε ρίξτε μια ματιά τώρα, για να δείτε ποια Λύση Marketing υπάρχει στο Robotics & Automatic Marketing που να ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Τα αποτελέσματα στον πρώτο χρόνο Αυτοματισμού

42.003 euro

160 h

100%

 • ΕΣΟΔΑ ΣΕ 6 ΜΗΝΕΣ
 • ΚΕΡΔΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΣΕ 6 ΜΗΝΕΣ
 • ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Αυτοί οι αριθμοί είναι εντυπωσιακοί, αλλά δεν αποτυπώνουν όλα τα πλεονεκτήματα του αυτοματισμού:

Περισσότεροι πελάτες, χαμηλότερο κόστος και τεράστιες δυνατότητες εξοικονόμησης. Αλλά δεν ήταν μόνο αυτό:

 

Βαθμολογίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Οι αυτοματοποιημένες καμπάνιες Robotics καθώς και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χρησιμοποιούνται για την τακτική δημοσίευση αξιολογήσεων στο Facebook και συνεργάτες. συλλέγονται, γεγονός που οδηγεί σε υψηλότερη φήμη.


Ενθουσιώδεις πελάτες: Χάρη στη λειτουργία ενημερωτικών δελτίων στο Πρόγραμμα Αυτοματισμού, τα μέλη λαμβάνουν τακτικά πολύτιμες συμβουλές, οι οποίες ενισχύουν την αφοσίωση των πελατών.

Ανακουφισμένη ομάδα: Εφόσον το Πρόγραμμα Αυτοματοποίησης αναλαμβάνει ένα μεγάλο μέρος των ανατιθέμενων δραστηριοτήτων για τους υπαλλήλους του αποτελεσματικού Fitness, μπορούν να επικεντρωθούν στις βασικές τους ικανότητες.

Νομικά πάντα στην ασφαλή πλευρά

Τι θα μάθετε σε αυτή την περίπτωση

 • „«Μετά από ενδελεχή νομική εξέταση από την ομάδα μου και εμένα, μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι όλες οι λύσεις, οι διαδικασίες και οι τεχνολογίες που παρουσιάζονται εδώ συμμορφώνονται πλήρως με τις απαιτήσεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων της ΕΕ (GDPR) και όλες τις άλλες απαιτήσεις προστασίας δεδομένων. Χωρίς αμφιβολία, το Πρόγραμμα Αυτοματοποίησης της Ακαδημίας Αυτοματισμού Κ.Τ. είναι ένα πραγματικό πρότυπο όσον αφορά την προστασία δεδομένων που δεν υστερεί σε κανέναν».“
 • Dr. Stephan Gärtner

  Ο δικηγόρος Δρ. Stephan Gärtner θεωρείται Η κορυφή στην προστασία δεδομένων στον γερμανόφωνο και ευρωπαϊκό κόσμο. Είναι επίσης και υπεύθυνος προστασίας δεδομένων στο Πρόγραμμα Αυτοματοποίησης της Ακαδημίας Αυτοματισμού Κ.Τ. από το 2018 και διασφαλίζει την πλήρη νομική προστασία όλων των χρηστών της Αυτοματοποίησης και του Προγραμματισμού.

«”Πάλι Ανταγωνίσιμοι χάρη στο Πρόγραμμα Αυτοματοποίησης”».

Υπό την πίεση των εταιρειών franchise, πολλές οικογενειακές εταιρείες που διαχειρίζονται οι ιδιοκτήτες καταρρέουν.

Ένα τέτοιο μέλλον αντιμετώπιζε και το Effective Fitness. Χάρη στις απλές στρατηγικές διαδικτυακού μάρκετινγκ και στο Πρόγραμμα Αυτοματοποίησης, το γυμναστήριο είναι πλέον σε τροχιά ανάπτυξης. Ο Άξελ δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχεί για τις μεγάλες αλυσίδες στούντιο που κυνηγούν τα μέλη του.

Χρησιμοποιήστε το μυστικό των επιτυχημένων επιχειρηματιών για τον εαυτό σας και κερδίστε αυτόματα νέους πελάτες και αυξήστε τις πωλήσεις σας με βιώσιμο τρόπο.

Απλώς επιλέξτε το κατάλληλο πακέτο για εσάς και ξεκινήστε αμέσως να κλιμακώνετε την επιχείρησή σας.

Team-Support

 

ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΜΟΝΟΥΣ

 
 • „Αυτό είναι το Klicky, το ρομπότ πίσω από τον λογαριασμό σας στο Πρόγραμμα Αυτοματοποίησης, που κάνει δυνατούς όλους τους ονειρεμένους αυτοματισμούς. Ο Κλίκι είναι ένας πολύ δημοφιλής συνάδελφος γιατί…

 •  

  όλη η ομάδα ανακουφίστηκε αισθητά.

 • του αρέσει να αναλαμβάνει κουραστικές, επαναλαμβανόμενες εργασίες.

 • δίνει στην ομάδα πολύτιμο χρόνο για τις βασικές εργασίες.
  που διευκολύνει την ψηφιοποίηση για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις αλλά και τις μεγάλες και έτσι εξασφαλίζει θέσεις εργασίας.

 • διασφαλίζει ότι η ψηφιακή συνεργασία λειτουργεί ομαλά και είναι διασκεδαστική.
  διευκόλυνε μια επιτυχημένη κουλτούρα γραφείου στο σπίτι.

 • μια εξαιρετική και ταυτόχρονα εύκολη στα νεύρα εκπαίδευση νέων συναδέλφων.

 • εξασφαλίζει τον ακριβή χρόνο κλεισίματος. (Μόνο ο ίδιος ο Klicky δουλεύει 24/7.)
  καθιστά τις μικρές και μεσαίες ή μεγάλες επιχειρήσεις ιδιαίτερα ελκυστικούς εργοδότες.

 • είναι ένας πραγματικός δολοφόνος του στρες.
  επιτρέπει μια υγιή ισορροπία επαγγελματικής και προσωπικής ζωής.

Αυτά Θα Μάθεις ΜΑΖΙ ΜΟΥ Στο ΜΟΝΑΔΙΚΟ CHALLENGE Στην ΕΛΛΑΔΑ Στον Τομέα 

 ROBOTICS & AUTOMATIC ONLINE MARKETING EVENT

Έχουμε ένα χρονικό διάστημα δύο έως τριών ετών για να διασφαλίσουμε την ανταγωνιστικότητα των μικρομεσαίων εταιρειών μας στη Ελλάδα και την Κύπρο μας – τον πυλώνα της ευημερίας μας.

 

Θα θέλαμε να συμβάλουμε σε αυτό. Αποτελείται απο:

 

– Aπλές αλλά εξαιρετικά Aποτελεσματικές λύσεις Aυτοματισμού,

– την Kορυφαία Tεχνολογία Aυτοματισμού Eπιχειρήσεων Παγκόσμια που Κατασκευάζεται στη Γερμανία,

– την Εκπαίδευση ελίτ ειδικών για Ψηφιοποίηση και Αυτοματισμό σε μεγάλες, μεσαίες και μικρές επιχειρήσεις στην Ακαδημία Αυτοματισμού K.T. στην Γερμανία και στην Ελλάδα/Κύπρο προς το παρόν από τον Ίδιο τον Αβραάμ Σκεντερίδη και το VIP ONLINE UNIVERSITY .

 

Αποστολή μας είναι να ελευθερώσουμε ανθρώπους σαν εσάς και τις σπουδαίες ομάδες σας σε μικρές , μεσαίες ή μεγάλες εταιρείες – να κάνουν ό,τι έχει μεγαλύτερη σημασία για την επιχείρηση σας και να επικεντρωθείτε στα σημαντικά έργα μέσω του έξυπνου αυτοματισμού.

Από τεχνίτες μέχρι φορολογικούς συμβούλους και αγρότες: Όλο και περισσότερες στην Γερμανία ήδη εταιρείες, επαγγελματίες, αγρότες κλπ, αυτοματοποιούνται με το Πρόγραμμα Αυτοματοποίησης  και έτσι επιτυγχάνουν εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Ο Στόχος μου όμως δεν είναι η Γερμανία όπου υπάρχουν και άλλα άτομα εκεί και βοηθούν σε αυτό το έργο, αλλά η Ελλάδα μας και οι Ελληνικές Εταιρίες να προλάβουν να γίνουν ανταγωνιστικές, κερδοφόρες και πρωτοπόρες και να διαδραματίσουμε τον παγκόσμιο Ρόλο που μας αξίζει.

 

Είμαστε εδώ για εσάς αν θέλετε να γίνετε κι εσείς μέρος του!

 

 Αβραάμ Σκεντερίδης

Οικονομολόγος – Robotics & Automatic Online Marketing Expert

VIP ONLINE UNIVERSITY

#1

Πως αυτοματοποιημένα μπορείς να κερδίζεις Νέους Πελάτες κ Συνεργάτες Παγκόσμια, Online και χωρίς να είσαι παρόν, 24ώρες το 24ωρο όλο τον Χρόνο

#2

Πως μπορείς να εφαρμόσεις στην Επιχείρηση σου Τεχνικές που εφαρμόζουν οι Πολυεθνικές σε θέματα Marketing και να γίνεις από τους Πρωτοπόρους στον Τομέα σου

#3

Πως μπορεί να εφαρμοστεί στην δική σου Εταιρεία δηλ. θα σε ενημερώσω μάλιστα προσωποποιημένα καθώς και ποιές Προυποθέσεις απαιτούνται

ΔΩΡΕΑΝ Online Event με τον Αβραάμ Σκεντερίδη

Αυστηρά περιορισμένες θέσεις! – Η Εγγραφή είναι Δωρεάν!