Ο ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΚΑΤΑΣΥΕΑΣΤΗΣ ΤΑΡΑΤΣΩΝ

Πώς μπόρεσε ο Andreas Beck να ψηφιοποιήσει τη βιοτεχνία του και έτσι να κερδίσει και να επεξεργαστεί 36% περισσότερες παραγγελίες;

Δες το ΒΙΝΤΕΟ

ΔΩΡΕΑΝ Online Event με τον Αβραάμ Σκεντερίδη

Τι θα μάθετε σε αυτή την περίπτωση

 • Πώς οι Κατασκευαστές & Τεχνίτες αυτοματοποιούν την καθημερινή τους επιχείρηση, ώστε να έχουν τελικά περισσότερο χρόνο για τα πράγματα που είναι πραγματικά σημαντικά για αυτούς
 • Πώς ο Andreas Beck δημιούργησε 10 συνεντεύξεις για δουλειά από διαφημιστικό προϋπολογισμό μόλις 150 € και προσέλαβε 2 νέους υπαλλήλους των ονείρων (έλλειψη ειδικευμένων εργαζομένων; Κανένας!)
 • Πώς μπορείτε να δεσμεύσετε πελάτες και υπαλλήλους με την εταιρεία σας μακροπρόθεσμα μέσω πραγματικής ζεστασιάς και να μειώσετε δραστικά τον αριθμό των απολύσεων και των ημερών ασθενείας.

«Μπορούμε πλέον να επιλέξουμε τους υπαλλήλους μας».

Τι θα γινόταν αν το συνεργείο σας έπρεπε να επεξεργαστεί 36% περισσότερες παραγγελίες κατά τη διάρκεια της νύχτας; Θα μπορούσατε να αντεπεξέλθετε στον πρόσθετο φόρτο εργασίας ή θα επιβαρυνόταν υπερβολικά ολόκληρη η ομάδα σας;

Αυτό θα ήταν αδιανόητο για τους περισσότερους τεχνίτες. Οι καθημερινές επαγγελματικές και μη αυτόματες διαδικασίες απαιτούν πάρα πολύ χρόνο. Τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά με τον Ανδρέα Μπεκ.

Ο Ανδρέας είναι ιδιοκτήτης της Ambitop, μια βιοτεχνική επιχείρηση αξίας 3.000.000 ευρώ που πουλά στέγες αίθριων και ωδεία.

Ωστόσο, αυτό δεν συνέβαινε πάντα. Μια κακή επιχειρηματική απόφαση τον ανάγκασε να ξεκινήσει ξανά από το μηδέν. Οπλισμένος με δάνειο 3.000 ευρώ και όραμα, το 2008 προσπάθησε ξανά με την Ambitop.

Ο Ανδρέας αντέδρασε επιτυχώς, αλλά χρειάστηκε να αντιμετωπίσει ένα υψηλό ποσοστό κύκλου εργασιών στην εταιρεία, παραπονεμένους πελάτες και πολλές ημέρες ασθενείας μεταξύ των εργαζομένων. Δεν υπήρχε ακόμα κανένα σημάδι της ελευθερίας που ήλπιζε να κερδίσει ξεκινώντας τη δική του επιχείρηση.

Η βιοτεχνία που έφτιαξε με κόπο του έτρωγε όλο και περισσότερο από τον χρόνο του. Το αποτέλεσμα: άγχος στην ιδιωτική ζωή, στις σχέσεις και κακή διάθεση στην ομάδα.

Έθεσε λοιπόν έναν ξεκάθαρο στόχο: Ήθελε να συνεργάζεται μόνο με τους πελάτες που ήθελε και να έχει μόνο ικανοποιημένους υπαλλήλους. Για να το κάνει αυτό, βασίστηκε πλήρως στον αυτοματισμό – παρόλο που όλοι οι εμπορικοί συνάδελφοί του τον διαβεβαίωσαν ότι δεν θα λειτουργούσε.

Το όραμά του έγινε πραγματικότητα: Αφού ο Ανδρέας ψηφιοποίησε και αυτοματοποίησε τη λειτουργία του, ο αριθμός των ημερών ασθενείας και το ποσοστό τζίρου μειώθηκαν σημαντικά, ενώ ο τζίρος συνέχισε να αυξάνεται. Η διάθεση στην ομάδα εναρμονίστηκε και ο Ανδρέας έχει περισσότερο χρόνο από ποτέ για την οικογένειά του, παρά τις αυξανόμενες πωλήσεις.

Πώς μπόρεσε ο Ανδρέας να ψηφιοποιήσει τόσο πολύ μια παραδοσιακή offline αγορά;

Πώς ήταν δυνατή αυτή η αλλαγή;

ΟΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ του του Ανδρέα Μπεκ ως Tεχνίτη 

Πολύ λίγοι Υποψήφιοι

Λείπουν Στοιχεία για την Επεξεργασία Παραγγελιών

Επικοινωνία με Πελάτες

 • Δυστυχώς, Η θλίψη των περισσότερων επιχειρηματιών: Οι αιτήσεις από το κέντρο εργασίας συχνά δεν έχουν την επιθυμητή ποιότητα. Ωστόσο, ο συμβιβασμός στις προσλήψεις δεν αποτελεί επιλογή.
 • Οι Τεχνίτες και οι Κατασκευαστές σπάνια στερούνται παραγγελιών, αλλά η επεξεργασία τους απαιτεί πολύ περισσότερο χρόνο από όσο χρειάζεται. Ο λόγος για αυτό είναι κυρίως οι χειροκίνητες διαδικασίες στην εταιρεία, οι οποίες έχουν ως αποτέλεσμα μεγάλους χρόνους αναμονής.
 • Λόγω της κατάστασης υψηλής τάξης, ο Ανδρέας και η ομάδα του έχασαν γρήγορα την αίσθηση των πραγμάτων. Δεδομένου ότι η επικοινωνία με τους πελάτες είναι χειροκίνητη, δεν ενημερώνονται πάντα έγκαιρα για την κατάσταση ή την πρόοδο της παραγγελίας. Αυτό προκαλεί απογοήτευση.

Η Λύση ; – ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ

Βρείτε Υπαλλήλους Διαδικτυακά

Αυτοματοποιήστε τις Διαδικασίες

Αυτοματοποιημένη Επικοινωνία Πελατών

 •  Με μόλις 150 ευρώ(για τα γερμανικά δεδομένα είναι λίγα), ο Andreas Beck απέκτησε 49 Βιογραφικά με διαφημίσεις στο Facebook. Στους αιτούντες στάλθηκε μια μικρή σειρά βίντεο για να μπορέσουν να προετοιμαστούν βέλτιστα για τη συνέντευξη. Το αποτέλεσμα: 2 μόνιμες θέσεις!
 • Η αποστολή προσφορών ή η απάντηση σε αιτήματα πελατών μπορεί να αυτοματοποιηθεί γρήγορα με το Πρόγραμμα Αυτοματισμού.  Αυτό ανακουφίζει τους υπάρχοντες υπαλλήλους και αφήνει περισσότερο χρόνο για τη φροντίδα των παραγγελιών.
 • Κατόπιν αιτήματος, το Πρόγραμμα Αυτοματοποίησης μπορεί να στείλει στους πελάτες αυτοματοποιημένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Για παράδειγμα, για να επιβεβαιώσετε την παραλαβή μιας κατάθεσης. Αυτό οδηγεί σε ενθουσιώδεις πελάτες που νιώθουν τη βέλτιστη φροντίδα. Η παραγγελία συνεχίζει να εκτελείται ομαλά.

Ο Αυτοματισμός λειτουργεί και για εσάς!

Ο Andreas Beck είναι ένας Πρακτικός άνθρωπος που έχει αυτοματοποιήσει τις εσωτερικές του διαδικασίες με το Πρόγραμμα Αυτοματοποίησης – παρόλο που οι συνάδελφοί του πίστευαν ότι οι συναλλαγές δεν μπορούσαν να επωφεληθούν από την αυτοματοποίηση.

Τα αποτελέσματά του μιλούν διαφορετική γλώσσα: οι εργαζόμενοι νιώθουν σαν στο σπίτι τους, οι πελάτες είναι ενθουσιώδεις και ο Ανδρέας έχει περισσότερο χρόνο να φροντίσει ξανά την οικογένεια.

Θέλετε να κερδίσετε Αυτόματα – Περισσότερους Πελάτες, – Περισσότερα Χρήματα και – Περισσότερο Χρόνο; 

Τότε ρίξτε μια ματιά τώρα, για να δείτε ποια Λύση Marketing υπάρχει στο Robotics & Automatic Marketing που να ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Τα αποτελέσματα στον πρώτο χρόνο Αυτοματισμού

36%

67%

600%

 • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΩΝ
 • ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΝΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ
 • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ONLINE ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

Αυτοί οι αριθμοί είναι εντυπωσιακοί, αλλά δεν αποτυπώνουν όλα τα πλεονεκτήματα του αυτοματισμού:

Ενθουσιώδεις πελάτες, ικανοποιημένοι υπάλληλοι και εφαρμογές κορυφαίων ταλέντων. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό:

Περισσότερος ελεύθερος χρόνος: Ο αυτοματισμός δίνει στον Ανδρέα τόσο πολύ χρόνο που μπορεί να ζήσει στη Φλόριντα με τη γυναίκα και τον εγγονό του για 3 μήνες το χρόνο. Οι διαδικασίες που έχει στήσει λειτουργούν ανεξάρτητα από αυτόν και έχουν την πλάτη του ελεύθερη.


Βελτιωμένη ατμόσφαιρα εργασίας: Οι εργαζόμενοι πρέπει να εκτελούν λιγότερα διοικητικά καθήκοντα και είναι λιγότερο αγχωμένοι. Τον περασμένο χρόνο, δεν υπήρξαν απολύσεις στο Ambitop και ο αριθμός των ημερών αναρρωτικής μειώθηκε κατά 79%.


Απόλυτα ενημερωμένοι πελάτες: Είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό όταν οι τεχνίτες και Κατασκευαστές του Ανδρέα οδηγούν στον πελάτη και δεν είναι εκεί γιατί το ραντεβού ξεχάστηκε. Με τα αυτοματοποιημένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου υπενθύμισης, αυτή η ταλαιπωρία είναι ιστορία.

Νομικά πάντα στην ασφαλή πλευρά

Τι θα μάθετε σε αυτή την περίπτωση

 • „«Μετά από ενδελεχή νομική εξέταση από την ομάδα μου και εμένα, μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι όλες οι λύσεις, οι διαδικασίες και οι τεχνολογίες που παρουσιάζονται εδώ συμμορφώνονται πλήρως με τις απαιτήσεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων της ΕΕ (GDPR) και όλες τις άλλες απαιτήσεις προστασίας δεδομένων. Χωρίς αμφιβολία, το Πρόγραμμα Αυτοματοποίησης της Ακαδημίας Αυτοματισμού Κ.Τ. είναι ένα πραγματικό πρότυπο όσον αφορά την προστασία δεδομένων που δεν υστερεί σε κανέναν».“
 • Dr. Stephan Gärtner

  Ο δικηγόρος Δρ. Stephan Gärtner θεωρείται Η κορυφή στην προστασία δεδομένων στον γερμανόφωνο και ευρωπαϊκό κόσμο. Είναι επίσης και υπεύθυνος προστασίας δεδομένων στο Πρόγραμμα Αυτοματοποίησης της Ακαδημίας του Αυτοματισμού Κ.Τ. από το 2018 και διασφαλίζει την πλήρη νομική προστασία όλων των χρηστών της Αυτοματοποίησης και του Προγραμματισμού.

«Όλα τρέχουν σαν ρολόι για εμάς τώρα».

Μια βιοτεχνική επιχείρηση που βασίζεται στην ψηφιοποίηση. Ακούγεται σαν αντίφαση;

Ο Andreas Beck έχει αποδείξει εντυπωσιακά ότι δεν είναι μόνο εφικτό, αλλά απαραίτητο. Ανέκτησε πολύτιμο χρόνο, έχει αποβάλει τους σπατάλη χρόνου και πλέον μπορεί να επιλέξει τους υπαλλήλους του.

Τώρα ο Ανδρέας έχει άλλα «προβλήματα»: Πάρα πολλοί αιτούντες και πάρα πολλές παραγγελίες από πελάτες υψηλής εξειδίκευσης.

Χρησιμοποιήστε το μυστικό των επιτυχημένων επιχειρηματιών για τον εαυτό σας και κερδίστε αυτόματα νέους πελάτες και αυξήστε τις πωλήσεις σας με βιώσιμο τρόπο.

Απλώς επιλέξτε το κατάλληλο πακέτο για εσάς και ξεκινήστε αμέσως να κλιμακώνετε την επιχείρησή σας.

Team-Support

 

ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΜΟΝΟΥΣ

 
 • „Αυτό είναι το Klicky, το ρομπότ πίσω από τον λογαριασμό σας στο Πρόγραμμα Αυτοματοποίησης, που κάνει δυνατούς όλους τους ονειρεμένους αυτοματισμούς. Ο Κλίκι είναι ένας πολύ δημοφιλής συνάδελφος γιατί…

 •  

  όλη η ομάδα ανακουφίστηκε αισθητά.

 • του αρέσει να αναλαμβάνει κουραστικές, επαναλαμβανόμενες εργασίες.

 • δίνει στην ομάδα πολύτιμο χρόνο για τις βασικές εργασίες.
  που διευκολύνει την ψηφιοποίηση για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις αλλά και τις μεγάλες και έτσι εξασφαλίζει θέσεις εργασίας.

 • διασφαλίζει ότι η ψηφιακή συνεργασία λειτουργεί ομαλά και είναι διασκεδαστική.
  διευκόλυνε μια επιτυχημένη κουλτούρα γραφείου στο σπίτι.

 • μια εξαιρετική και ταυτόχρονα εύκολη στα νεύρα εκπαίδευση νέων συναδέλφων.

 • εξασφαλίζει τον ακριβή χρόνο κλεισίματος. (Μόνο ο ίδιος ο Klicky δουλεύει 24/7.)
  καθιστά τις μικρές και μεσαίες ή μεγάλες επιχειρήσεις ιδιαίτερα ελκυστικούς εργοδότες.

 • είναι ένας πραγματικός δολοφόνος του στρες.
  επιτρέπει μια υγιή ισορροπία επαγγελματικής και προσωπικής ζωής.

Αυτά Θα Μάθεις ΜΑΖΙ ΜΟΥ Στο ΜΟΝΑΔΙΚΟ CHALLENGE Στην ΕΛΛΑΔΑ Στον Τομέα 

 ROBOTICS & AUTOMATIC ONLINE MARKETING EVENT

Έχουμε ένα χρονικό διάστημα δύο έως τριών ετών για να διασφαλίσουμε την ανταγωνιστικότητα των μικρομεσαίων εταιρειών μας στη Ελλάδα και την Κύπρο μας – τον πυλώνα της ευημερίας μας.

 

Θα θέλαμε να συμβάλουμε σε αυτό. Αποτελείται απο:

 

– Aπλές αλλά εξαιρετικά Aποτελεσματικές λύσεις Aυτοματισμού,

– την Kορυφαία Tεχνολογία Aυτοματισμού Eπιχειρήσεων Παγκόσμια που Κατασκευάζεται στη Γερμανία,

– την Εκπαίδευση ελίτ ειδικών για Ψηφιοποίηση και Αυτοματισμό σε μεγάλες, μεσαίες και μικρές επιχειρήσεις στην Ακαδημία Αυτοματισμού K.T. στην Γερμανία και στην Ελλάδα/Κύπρο προς το παρόν από τον Ίδιο τον Αβραάμ Σκεντερίδη και το VIP ONLINE UNIVERSITY .

 

Αποστολή μας είναι να ελευθερώσουμε ανθρώπους σαν εσάς και τις σπουδαίες ομάδες σας σε μικρές , μεσαίες ή μεγάλες εταιρείες – να κάνουν ό,τι έχει μεγαλύτερη σημασία για την επιχείρηση σας και να επικεντρωθείτε στα σημαντικά έργα μέσω του έξυπνου αυτοματισμού.

Από τεχνίτες μέχρι φορολογικούς συμβούλους και αγρότες: Όλο και περισσότερες στην Γερμανία ήδη εταιρείες, επαγγελματίες, αγρότες κλπ, αυτοματοποιούνται με το Πρόγραμμα Αυτοματοποίησης  και έτσι επιτυγχάνουν εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Ο Στόχος μου όμως δεν είναι η Γερμανία όπου υπάρχουν και άλλα άτομα εκεί και βοηθούν σε αυτό το έργο, αλλά η Ελλάδα μας και οι Ελληνικές Εταιρίες να προλάβουν να γίνουν ανταγωνιστικές, κερδοφόρες και πρωτοπόρες και να διαδραματίσουμε τον παγκόσμιο Ρόλο που μας αξίζει.

 

Είμαστε εδώ για εσάς αν θέλετε να γίνετε κι εσείς μέρος του!

 

 Αβραάμ Σκεντερίδης

Οικονομολόγος – Robotics & Automatic Online Marketing Expert

VIP ONLINE UNIVERSITY

#1

Πως αυτοματοποιημένα μπορείς να κερδίζεις Νέους Πελάτες κ Συνεργάτες Παγκόσμια, Online και χωρίς να είσαι παρόν, 24ώρες το 24ωρο όλο τον Χρόνο

#2

Πως μπορείς να εφαρμόσεις στην Επιχείρηση σου Τεχνικές που εφαρμόζουν οι Πολυεθνικές σε θέματα Marketing και να γίνεις από τους Πρωτοπόρους στον Τομέα σου

#3

Πως μπορεί να εφαρμοστεί στην δική σου Εταιρεία δηλ. θα σε ενημερώσω μάλιστα προσωποποιημένα καθώς και ποιές Προυποθέσεις απαιτούνται

ΔΩΡΕΑΝ Online Event με τον Αβραάμ Σκεντερίδη

Αυστηρά περιορισμένες θέσεις! – Η Εγγραφή είναι Δωρεάν!