ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΞΥΛΟΥΡΓΕΙΟ

Πώς η Möbelmanufaktur Helm GmbH έγινε πρωτοπόρος σε μια παραδοσιακή βιομηχανία εκτός σύνδεσης χάρη στην Aυτοματοποίηση & Ψηφιοποίηση;

Δες το ΒΙΝΤΕΟ

ΔΩΡΕΑΝ Online Event με τον Αβραάμ Σκεντερίδη

Τι θα μάθετε σε αυτή την περίπτωση

 • Πώς ο κύριος ξυλουργός Daniel Helm κερδίζει όλο και περισσότερο χρόνο παρά τις αυξανόμενες πωλήσεις (και ταυτόχρονα ανακουφίζει τους υπαλλήλους του)
 •  
 • Τα συγκεκριμένα πρώτα βήματα που μπορούν να κάνουν οι τεχνίτες προς την ψηφιοποίηση (για εύκολη μίμηση)
 •  
 • Πώς να βελτιώσετε την ποιότητα των ερωτημάτων των πελατών σας και να επιβάλλετε υψηλότερες τιμές

Ψηφιοποίηση στη βιοτεχνία. Δεν λειτουργεί;

Να είμαστε ειλικρινείς: Πολλοί τεχνίτες γνωρίζουν ότι πρέπει να ασχοληθούν με το θέμα της ψηφιοποίησης και του αυτοματισμού, αλλά πολύ λίγοι κάνουν τα πρώτα βήματα.

Κυρίως από άγνοια για το πώς μοιάζουν πραγματικά αυτά τα πρώτα βήματα – και ποιος πρέπει να τα φροντίσει στην ομάδα;

Γίνεται όλο και πιο σημαντικό να ασχοληθούμε με αυτό το θέμα.

Ιδιαίτερα οι τεχνίτες επωφελούνται πάρα πολύ από την αυτοματοποίηση, καθώς η κατάσταση υψηλής παραγγελίας μπορεί να διεκπεραιωθεί πιο γρήγορα και ομαλά.

Ο αυτοματισμός όχι μόνο εξοικονομεί κόστος και χρόνο, αλλά ανακουφίζει και την ομάδα.

Πολύ συχνά, η έλλειψη διαδικασιών σημαίνει ότι οι ειδικευμένοι εργαζόμενοι πρέπει να αναλάβουν δραστηριότητες για τις οποίες δεν προορίζονται.

Δεν είναι ασυνήθιστο για το αφεντικό να εξακολουθεί να είναι υπάλληλος στη δική του εταιρεία.

Τα ξεπερασμένα υπολογιστικά φύλλα του Excel ή ο μη αυτόματος συντονισμός συναντήσεων ή ραντεβού είναι μέρος της καθημερινής ζωής.

Η συνέπεια; Δεδομένου ότι πρέπει να αφιερωθεί πολύς χρόνος σε δραστηριότητες που μπορούν να αυτοματοποιηθούν, δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για την επεξεργασία των παραγγελιών.

Είτε οι εργαζόμενοι εργάζονται υπερωρίες και εργάζονται μέχρι θανάτου μακροπρόθεσμα, είτε οι παραγγελίες παραμένουν ανεπεξέργαστες.

Τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά στο εργοστάσιο επίπλων του Daniel Helm. Ήξερε ότι η ψηφιοποίηση προσφέρει επίσης μεγάλες ευκαιρίες στο εμπόριο. Ως αποτέλεσμα, εφάρμοσε από νωρίς απλές διαδικασίες στην εταιρεία του για να ανακτήσει χρόνο: είτε για περαιτέρω έργα είτε για την οικογένειά του.

Ο Daniel Helm κατάφερε να απομακρυνθεί σταδιακά από την επιχειρησιακή επιχείρηση με αυτοματοποιημένες διαδικασίες που ο καθένας μπορεί να αναπαράγει. Σήμερα, το Πρόγραμμα Αυτοματισμού αναλαμβάνει τις περισσότερες από τις χρονοβόρες δραστηριότητες για αυτόν και την ομάδα του.

;

ΟΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ως ΞΥΛΟΥΡΓΟΥ

Πολύς χρόνος για διαβουλεύσεις συζητήσεις

Οι καθημερινές Εργασίες μας τρώνε χρόνο

Απαιτούνται πολλές επαφές για να κλειστούν παραγγελίες 

 • Οι πελάτες του κατασκευαστή επίπλων συμβουλεύονταν ως επί το πλείστον μεμονωμένα από τον Daniel. Πέρασε πολύς χρόνος απαντώντας στις ίδιες ερωτήσεις ξανά και ξανά. Εάν η διαβούλευση δεν οδηγούσε σε συμφωνία, ο Helm έχανε πολύ χρόνο που θα μπορούσε να είχε επενδύσει στην ανάπτυξη της εταιρείας του.
 • Η καθημερινές εργασίες έκλεβαν τόσο χρόνο από τον κατασκευαστή επίπλων που δύσκολα μπορούσαν να διεκπεραιωθούν οι παραγγελίες. Όλο και περισσότερο από το φορτίο έπρεπε να κατανεμηθεί σε λιγότερους ώμους. Μακροπρόθεσμα, μια συνταγή για μια καταστροφή για την υγεία και τις επιχειρήσεις..
 • Η ποιότητα έχει την τιμή της: Τα έπιπλα της Daniel Helm είναι πολύ υψηλής ποιότητας και όχι για παρορμητικές αγορές. Για την ολοκλήρωση μιας νέας παραγγελίας, απαιτούνται επομένως πολλά σημεία επαφής. Είναι ακόμη πιο ενοχλητικό όταν δεν γίνεται παραγγελία μετά από πολλές συζητήσεις.

Η Λύση ; – ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ

Αυτοματοποιημένα email Γνωριμίας με Πελάτη

Εικονικές επιδείξεις μέσω βίντεο

Αυτοματοποιημένη οικοδόμηση εμπιστοσύνης μέσω emails

 • Οι ενδιαφερόμενοι είχαν πλέον την ευκαιρία να ζητήσουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα έπιπλα που τους ενδιαφέρουν μέσω email. Το Πρόγραμμα Αυτοματοποίησης  στέλνει αυτόματα βίντεο στα ενδιαφερόμενα μέρη στα οποία ο Daniel παρουσιάζει και εξηγεί τα έπιπλα. Αυτό σημαίνει ότι οι περισσότερες ερωτήσεις μπορούν να απαντηθούν αυτόματα
 • Εάν ένας υποψήφιος πελάτης ενδιαφέρεται για ένα συγκεκριμένο έπιπλο, του παρέχεται ένα βίντεο που δείχνει ξεκάθαρα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του επίπλου.
 • Αυτό οδηγεί σε πραγματικά “wow effect” μεταξύ των ενδιαφερομένων.
 • Η σειρά, ο Προγραμματισμος ολόκληρης σειράς μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που στέλνει ο Daniel Helm στους υποψήφιους πελάτες του όχι μόνο παρουσιάζει το προϊόν, αλλά και χτίζει εμπιστοσύνη. Εάν στη συνέχεια λάβει χώρα μια διαβούλευση, είναι πολύ πιο πιθανό να καταλήξει σε παραγγελία.

Ο Αυτοματισμός λειτουργεί και για εσάς!

«Η Αυτοματοποίηση, ψηφιοποίηση δεν λειτουργεί για τους τεχνίτες. Οι πελάτες μου πρέπει να μου μιλήσουν!».

Φράσεις σαν αυτές ισχύουν μέχρι κάποιος να αποδείξει το αντίθετο. Ο Daniel Helm έδειξε ότι ακόμη και οι τεχνίτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις δυνατότητες της ψηφιοποίησης για να ανακτήσουν περισσότερο χρόνο και ταυτόχρονα να πολλαπλασιάσουν τον τζίρο τους.

Όχι μόνο αυτό: Οι πελάτες είναι απολύτως ευχαριστημένοι και είναι πρόθυμοι να συστήσουν την Helm GmbH σε άλλους – και δεδομένου ότι ο Daniel διαθέτει αυτοματισμούς, μπορεί εύκολα να χειριστεί την κατάσταση υψηλότερης τάξης.

Θέλετε να κερδίσετε Αυτόματα – Περισσότερους Πελάτες, – Περισσότερα Χρήματα και – Περισσότερο Χρόνο; 

Τότε ρίξτε μια ματιά τώρα, για να δείτε ποια Λύση Marketing υπάρχει στο Robotics & Automatic Marketing που να ταιριάζει στις ανάγκες σας.

.

Τα αποτελέσματα στον πρώτο χρόνο Αυτοματισμού

3

56

22.000 Euro

 • ΜΕΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ / ΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ DANIEL
 • ΜΕΡΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΕΡΔΟΣ
 • ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ EMAIL ΣΕ 5 ΕΠΑΦΕΣ

Αυτοί οι αριθμοί είναι εντυπωσιακοί, αλλά δεν αποτυπώνουν όλα τα πλεονεκτήματα του αυτοματισμού:

Σαν να μην ήταν αρκετά εντυπωσιακό, ο Daniel απολαμβάνει τώρα και τα ακόλουθα προνόμια:

Προσοχή ηγέτης της αγοράς: Ο Daniel επένδυσε τον χρόνο που κέρδισε χάρη στην αυτοματοποίηση σε έξυπνες καμπάνιες μάρκετινγκ. Έτσι η κατασκευή επίπλων του έγινε ένας από τους πιο περιζήτητους παρόχους στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία. Πολλοί διάσημοι και κορυφαίοι αθλητές είναι ανάμεσα στους πελάτες του.

Περισσότερος χρόνος για πραγματικά σημαντικά πράγματα: Η τεράστια εξοικονόμηση χρόνου επιτρέπει στον Daniel να αφιερώνει περισσότερο χρόνο για χόμπι, πάθη και άλλα έργα.

Κάθε άλλο παρά καταπονημένος σήμερα. Μπορεί επιτέλους να απολαύσει τους καρπούς της εργασίας του – όπως και οι υπάλληλοί του.

Εργασία στην εταιρεία αντί για αυτήν: Μόλις εγκατασταθεί, το Πρόγραμμα Αυτοματοποίησης συμβουλεύει και ενημερώνει τους πελάτες ανεξάρτητα από τον Daniel – ακόμη και για έπιπλα που χρειάζονται εξηγήσεις. Αυτό επιτρέπει στον Daniel να επικεντρωθεί ξανά σε αυτό που ξεκίνησε αρχικά να κάνει: να σχεδιάζει και να κατασκευάζει μοναδικά έπιπλα.

Νομικά πάντα στην ασφαλή πλευρά

Τι θα μάθετε σε αυτή την περίπτωση

 • „«Μετά από ενδελεχή νομική εξέταση από την ομάδα μου και εμένα, μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι όλες οι λύσεις, οι διαδικασίες και οι τεχνολογίες που παρουσιάζονται εδώ συμμορφώνονται πλήρως με τις απαιτήσεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων της ΕΕ (GDPR) και όλες τις άλλες απαιτήσεις προστασίας δεδομένων. Χωρίς αμφιβολία, το Πρόγραμμα Αυτοματοποίησης της Ακαδημίας Αυτοματισμού Κ.Τ. είναι ένα πραγματικό πρότυπο όσον αφορά την προστασία δεδομένων που δεν υστερεί σε κανέναν».“
 • Dr. Stephan Gärtner

  Ο δικηγόρος Δρ. Stephan Gärtner θεωρείται Η κορυφή στην προστασία δεδομένων στον γερμανόφωνο και ευρωπαϊκό κόσμο. Είναι επίσης και υπεύθυνος προστασίας δεδομένων στο Πρόγραμμα Αυτοματοποίησης της Ακαδημίας του Αυτοματισμού Κ.Τ.απ ό το 2018 και διασφαλίζει την πλήρη νομική προστασία όλων των χρηστών της Αυτοματοποίησης και του Προγραμματισμού.

««Οι Μικρο-μεσαίες επιχειρήσεις χωρίς Αυτοματισμό σύντομα δεν θα είναι πλέον ανταγωνιστικές».».

Ο Daniel Helm έχει αποδείξει αυτό που οι άλλοι νόμιζαν ότι ήταν αδύνατο: Αυτοματοποίησε & ψηφιοποίησε μια βιομηχανία που παραδοσιακά λειτουργεί μόνο εκτός σύνδεσης.

Μέσα από απλές διαδικασίες που μπορεί να εφαρμόσει κάθε εταιρεία, ο Daniel Helm όχι μόνο αύξησε μαζικά τις πωλήσεις του, αλλά κέρδισε και πάλι πολύτιμο χρόνο.

Χρησιμοποιήστε το μυστικό των επιτυχημένων επιχειρηματιών για τον εαυτό σας και κερδίστε αυτόματα νέους πελάτες και αυξήστε τις πωλήσεις σας με βιώσιμο τρόπο.

Απλώς επιλέξτε το κατάλληλο πακέτο για εσάς και ξεκινήστε αμέσως να κλιμακώνετε την επιχείρησή σας.

Team-Support

 

ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΜΟΝΟΥΣ

 
 • „Αυτό είναι το Klicky, το ρομπότ πίσω από τον λογαριασμό σας στο Πρόγραμμα Αυτοματοποίησης, που κάνει δυνατούς όλους τους ονειρεμένους αυτοματισμούς. Ο Κλίκι είναι ένας πολύ δημοφιλής συνάδελφος γιατί…

 •  

  όλη η ομάδα ανακουφίστηκε αισθητά.

 • του αρέσει να αναλαμβάνει κουραστικές, επαναλαμβανόμενες εργασίες.

 • δίνει στην ομάδα πολύτιμο χρόνο για τις βασικές εργασίες.
  που διευκολύνει την ψηφιοποίηση για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις αλλά και τις μεγάλες και έτσι εξασφαλίζει θέσεις εργασίας.

 • διασφαλίζει ότι η ψηφιακή συνεργασία λειτουργεί ομαλά και είναι διασκεδαστική.
  διευκόλυνε μια επιτυχημένη κουλτούρα γραφείου στο σπίτι.

 • μια εξαιρετική και ταυτόχρονα εύκολη στα νεύρα εκπαίδευση νέων συναδέλφων.

 • εξασφαλίζει τον ακριβή χρόνο κλεισίματος. (Μόνο ο ίδιος ο Klicky δουλεύει 24/7.)
  καθιστά τις μικρές και μεσαίες ή μεγάλες επιχειρήσεις ιδιαίτερα ελκυστικούς εργοδότες.

 • είναι ένας πραγματικός δολοφόνος του στρες.
  επιτρέπει μια υγιή ισορροπία επαγγελματικής και προσωπικής ζωής.

Αυτά Θα Μάθεις ΜΑΖΙ ΜΟΥ Στο ΜΟΝΑΔΙΚΟ CHALLENGE Στην ΕΛΛΑΔΑ Στον Τομέα 

 ROBOTICS & AUTOMATIC ONLINE MARKETING EVENT

Έχουμε ένα χρονικό διάστημα δύο έως τριών ετών για να διασφαλίσουμε την ανταγωνιστικότητα των μικρομεσαίων εταιρειών μας στη Ελλάδα και την Κύπρο μας – τον πυλώνα της ευημερίας μας.

 

Θα θέλαμε να συμβάλουμε σε αυτό. Αποτελείται απο:

 

– Aπλές αλλά εξαιρετικά Aποτελεσματικές λύσεις Aυτοματισμού,

– την Kορυφαία Tεχνολογία Aυτοματισμού Eπιχειρήσεων Παγκόσμια που Κατασκευάζεται στη Γερμανία,

– την Εκπαίδευση ελίτ ειδικών για Ψηφιοποίηση και Αυτοματισμό σε μεγάλες, μεσαίες και μικρές επιχειρήσεις στην Ακαδημία Αυτοματισμού K.T. στην Γερμανία και στην Ελλάδα/Κύπρο προς το παρόν από τον Ίδιο τον Αβραάμ Σκεντερίδη και το VIP ONLINE UNIVERSITY .

 

Αποστολή μας είναι να ελευθερώσουμε ανθρώπους σαν εσάς και τις σπουδαίες ομάδες σας σε μικρές , μεσαίες ή μεγάλες εταιρείες – να κάνουν ό,τι έχει μεγαλύτερη σημασία για την επιχείρηση σας και να επικεντρωθείτε στα σημαντικά έργα μέσω του έξυπνου αυτοματισμού.

Από τεχνίτες μέχρι φορολογικούς συμβούλους και αγρότες: Όλο και περισσότερες στην Γερμανία ήδη εταιρείες, επαγγελματίες, αγρότες κλπ, αυτοματοποιούνται με το Πρόγραμμα Αυτοματοποίησης  και έτσι επιτυγχάνουν εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Ο Στόχος μου όμως δεν είναι η Γερμανία όπου υπάρχουν και άλλα άτομα εκεί και βοηθούν σε αυτό το έργο, αλλά η Ελλάδα μας και οι Ελληνικές Εταιρίες να προλάβουν να γίνουν ανταγωνιστικές, κερδοφόρες και πρωτοπόρες και να διαδραματίσουμε τον παγκόσμιο Ρόλο που μας αξίζει.

 

Είμαστε εδώ για εσάς αν θέλετε να γίνετε κι εσείς μέρος του!

 

 Αβραάμ Σκεντερίδης

Οικονομολόγος – Robotics & Automatic Online Marketing Expert

VIP ONLINE UNIVERSITY

#1

Πως αυτοματοποιημένα μπορείς να κερδίζεις Νέους Πελάτες κ Συνεργάτες Παγκόσμια, Online και χωρίς να είσαι παρόν, 24ώρες το 24ωρο όλο τον Χρόνο

#2

Πως μπορείς να εφαρμόσεις στην Επιχείρηση σου Τεχνικές που εφαρμόζουν οι Πολυεθνικές σε θέματα Marketing και να γίνεις από τους Πρωτοπόρους στον Τομέα σου

#3

Πως μπορεί να εφαρμοστεί στην δική σου Εταιρεία δηλ. θα σε ενημερώσω μάλιστα προσωποποιημένα καθώς και ποιές Προυποθέσεις απαιτούνται

ΔΩΡΕΑΝ Online Event με τον Αβραάμ Σκεντερίδη

Αυστηρά περιορισμένες θέσεις! – Η Εγγραφή είναι Δωρεάν!