ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΜΕΣΙΤΙΚΟ

ΑΚΙΝΗΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΗΜΑ ΕΝΟΣ ΚΟΥΜΠΙΟΥ 

Πώς ο κτηματομεσίτης Jascha Conrad εξοικονομεί 275.556 € ετησίως και ταυτόχρονα αυξάνει τον τζίρο του πάνω από 250.000 €;

Δες το ΒΙΝΤΕΟ

ΔΩΡΕΑΝ Online Event με τον Αβραάμ Σκεντερίδη

Τι θα μάθετε σε αυτή την περίπτωση

 • Μια απλή μέθοδος που χρησιμοποιεί ο Jascha Conrad για να προσεγγίσει περισσότερους ιδιοκτήτες ακινήτων που ενδιαφέρονται σοβαρά να πουλήσουν
 • Πώς να αυτοματοποιήσετε επαναλαμβανόμενες δραστηριότητες πωλήσεων – π.χ. καλώντας πελάτες ή παρακολούθηση προσφορών (χωρίς να είναι απρόσωπες)
 • Πώς οι μικροί κτηματομεσίτες ανταγωνίζονται επιτυχώς τους γίγαντες του Διαδικτύου με προϋπολογισμούς εκατομμυρίων

Ενα Ακίνητο μετά το ΑΛΛΟ;

Ο Jascha Conrad είναι κτηματομεσίτης εδώ και 5 χρόνια, οπότε σενάρια όπως αυτό είναι πολύ γνωστά σε αυτόν:

Αν βρείτε ένα ακίνητο, πωλείται πολύ γρήγορα (Στην Γερμανία). Αυτό είναι μια κατάρα και μια ευλογία ταυτόχρονα, γιατί είστε συνεχώς σε επιφυλακή για νέα αντικείμενα. Ωστόσο, οι παραδοσιακές μέθοδοι μάρκετινγκ όπως τα φυλλάδια ή οι επαγγελματικές κάρτες χάνουν όλο και περισσότερο την αποτελεσματικότητά τους.

Επιπλέον, οι περισσότεροι κτηματομεσίτες κάνουν «hope marketing». Ελπίζουν να δημιουργήσουν αρκετή επιχείρηση μέσω παραπομπών. Το πρόβλημα είναι ότι αυτή η στρατηγική δεν είναι ούτε προβλέψιμη ούτε παρέχει κατάλληλα ερωτήματα.

Χρειάζεται λοιπόν μια στρατηγική για να αποκτήσουμε νέα αντικείμενα με προβλέψιμο τρόπο. Η λύση? Αυτοματοποίηση.

Σε αυτή τη μελέτη περίπτωσης, ο κτηματομεσίτης Jascha Conrad δείχνει πώς βρίσκει αυτόματα νέα ακίνητα χωρίς να φαίνεται απρόσωπος. Προχωρά ακόμη παραπέρα, λέγοντας ότι η αυτοματοποίηση σάς δίνει περισσότερο χρόνο για να ασχοληθείτε πιο βαθιά με τους πελάτες σας.

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πώς φαίνονται τα συγκεκριμένα πρώτα βήματα προς την ψηφιοποίηση για τους κτηματομεσίτες, τα οποία οδηγούν σε νέα ακίνητα «με το πάτημα ενός κουμπιού».

Πώς ήταν δυνατή αυτή η αλλαγή;

ΟΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙ του Jascha ως κτηματομεσίτη

Δεν υπάρχει σαφής στρατηγική για την εύρεση νέων Ακινήτων

Η υπηρεσία χρειάζεται εξηγήσεις 

Λείπουν διαδικασίες στην εταιρεία

 • Ενώ οι σύγχρονες νεοφυείς επιχειρήσεις χρησιμοποιούν εξαρχής στρατηγικές δημιουργίας και διαχείρισης ακινήτων, οι περισσότεροι κτηματομεσίτες δεν διαθέτουν αυτές. Η χειρωνακτική επεξεργασία είναι συνήθως ο κανόνας, γεγονός που οδηγεί σε υψηλή δαπάνη χρόνου ανά πελάτη.
 • Πολλοί υποψήφιοι αγοραστές θέλουν να επισκεφθούν ακίνητα πριν λάβουν μια απόφαση. Αυτό απαιτεί χειροκίνητα ραντεβού, τα οποία συχνά αποδεικνύονται χάσιμο χρόνου.
 • Πολλές χειρωνακτικές διαδικασίες, πολύς κόπος, μικρό κέρδος: Η έλλειψη δομής στην εταιρεία προκάλεσε υπερωρίες, άγχος, λίγες παραγγελίες ακόμα και άγρυπνες νύχτες.

Η Λύση ; – ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ

Απόκτηση Ακινήτων μέσω διαδικτυακού μάρκετινγκ 

Εικονικό ταξίδι 

Αυτοματοποίηση διαδικασιών στην εταιρεία

 • Με μια απλή διαφήμιση Google, ο Jascha μπορεί συνεχώς να κατευθύνει τους επισκέπτες στον ιστότοπό του, όπου μπορούν να ζητήσουν δωρεάν εκτίμηση για το ακίνητό τους.!
 • Με το Πρόγραμμα Αυτοματοποίησης, ο Jascha μπορεί να προσφέρει στους ενδιαφερόμενους μια εικονική περιήγηση στο κατάλυμα μέσω email. Με αυτόν τον τρόπο, ο ενδιαφερόμενος μπορεί να αποφασίσει χωρίς να κανονίσει ένα χρονοβόρο ραντεβού. Τεράστια εξοικονόμηση χρόνου!.
 • Για παράδειγμα, οι εσωτερικές πωλήσεις ειδοποιήθηκαν αυτόματα μόλις ένας πελάτης εξέτασε την αποτίμηση. Ο Jascha κατάφερε να διαχωρίσει το σιτάρι από την ήρα και να καλέσει τους πελάτες ακριβώς όταν τους ενδιέφερε περισσότερο.

Ο Αυτοματισμός λειτουργεί και για εσάς!

Ο Jascha έχει κάνει έτσι τη συντηρητική βιομηχανία ακινήτων και πάλι ανταγωνιστική με τις σύγχρονες νεοφυείς επιχειρήσεις μέσω έξυπνου αυτοματισμού.

Χάρη στο Πρόγραμμα Αυτοματισμού, υπάρχει πλέον μια αξιόπιστη διαδικασία που δημιουργεί, ενημερώνει και μετατρέπει τους ενδιαφερόμενους σε πελάτες. Οι φόβοι ύπαρξης και η υπερφόρτωση ανήκουν στο παρελθόν.

Θέλετε να κερδίσετε Αυτόματα – Περισσότερους Πελάτες, – Περισσότερα Χρήματα και – Περισσότερο Χρόνο; 

Τότε ρίξτε μια ματιά τώρα, για να δείτε ποια Λύση Marketing υπάρχει στο Robotics & Automatic Marketing που να ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Τα αποτελέσματα στον πρώτο χρόνο Αυτοματισμού

275.556 euro

250.000 euro

4.632

 • ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΙΣΗ ΕΞΟΔΩΝ
 • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΖΙΡΟ
 • ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΧΡΟΝΟΥ

Αυτοί οι αριθμοί είναι εντυπωσιακοί, αλλά δεν αποτυπώνουν όλα τα πλεονεκτήματα του αυτοματισμού:

Η επιτυχία του αυτοματισμού με το Πρόγραμμα δεν αποκαλύπτεται μόνο σε αυτά τα εντυπωσιακά βασικά στοιχεία:

Σταθερό εισόδημα: Ο αυτοματισμός φέρνει συνεχώς νέα Ακίνητα για τον Jascha σήμερα. Επομένως, είναι ανεξάρτητο από συστάσεις.


Περισσότερος χρόνος για σημαντικά πράγματα: Ο αυτοματισμός εξοικονομεί πολύτιμη ζωή στον Jascha, ώστε να μπορεί επιτέλους να φροντίσει ξανά την οικογένειά του, τα χόμπι του και την ανάπτυξη της εταιρείας του αντί να «καθαρίζει πόμολα» όταν είναι αγχωμένος.


Προσωπική επαφή με πελάτες: Το Πρόγραμμα αναλαμβάνει τις πολλές μικρές, ενοχλητικές εργασίες της καθημερινής επιχείρησης για τον Jascha. Αυτό του δίνει πολύ χρόνο για να ασχοληθεί με τις ανησυχίες των υποψήφιων πελατών και των πελατών του – μια τεράστια προστιθέμενη αξία για όλους.!

Νομικά πάντα στην ασφαλή πλευρά

Τι θα μάθετε σε αυτή την περίπτωση

 • „«Μετά από ενδελεχή νομική εξέταση από την ομάδα μου και εμένα, μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι όλες οι λύσεις, οι διαδικασίες και οι τεχνολογίες που παρουσιάζονται εδώ συμμορφώνονται πλήρως με τις απαιτήσεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων της ΕΕ (GDPR) και όλες τις άλλες απαιτήσεις προστασίας δεδομένων. Χωρίς αμφιβολία, το Πρόγραμμα Αυτοματοποίησης της Ακαδημίας Αυτοματισμού Κ.Τ. είναι ένα πραγματικό πρότυπο όσον αφορά την προστασία δεδομένων που δεν υστερεί σε κανέναν».“
 • Dr. Stephan Gärtner

  Ο δικηγόρος Δρ. Stephan Gärtner θεωρείται Η κορυφή στην προστασία δεδομένων στον γερμανόφωνο και ευρωπαϊκό κόσμο. Είναι επίσης και υπεύθυνος προστασίας δεδομένων στο Πρόγραμμα Αυτοματοποίησης της Ακαδημίας  Αυτοματισμού Κ.Τ. από το 2018 και διασφαλίζει την πλήρη νομική προστασία όλων των χρηστών της Αυτοματοποίησης και του Προγραμματισμού.

««Απλώς καθίστε αναπαυτικά και δείτε πώς λειτουργεί»».

Οι μελέτες περιπτώσεων όπως αυτές δεν είναι μοναδικές. Με τη βοήθεια του έξυπνου αυτοματισμού, οι κτηματομεσίτες μπορούν να βρίσκουν αυτόματα νέα ακίνητα χωρίς να χρειάζεται να θυσιάσουν την προσωπική επαφή με τον πελάτη.

Χρησιμοποιήστε το μυστικό των επιτυχημένων επιχειρηματιών για τον εαυτό σας και κερδίστε αυτόματα νέους πελάτες και αυξήστε τις πωλήσεις σας με βιώσιμο τρόπο.

Απλώς επιλέξτε το κατάλληλο πακέτο για εσάς και ξεκινήστε αμέσως να κλιμακώνετε την επιχείρησή σας.

Team-Support

 

ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΜΟΝΟΥΣ

 
 • „Αυτό είναι το Klicky, το ρομπότ πίσω από τον λογαριασμό σας στο Πρόγραμμα Αυτοματοποίησης, που κάνει δυνατούς όλους τους ονειρεμένους αυτοματισμούς. Ο Κλίκι είναι ένας πολύ δημοφιλής συνάδελφος γιατί…

 •  

  όλη η ομάδα ανακουφίστηκε αισθητά.

 • του αρέσει να αναλαμβάνει κουραστικές, επαναλαμβανόμενες εργασίες.

 • δίνει στην ομάδα πολύτιμο χρόνο για τις βασικές εργασίες.
  που διευκολύνει την ψηφιοποίηση για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις αλλά και τις μεγάλες και έτσι εξασφαλίζει θέσεις εργασίας.

 • διασφαλίζει ότι η ψηφιακή συνεργασία λειτουργεί ομαλά και είναι διασκεδαστική.
  διευκόλυνε μια επιτυχημένη κουλτούρα γραφείου στο σπίτι.

 • μια εξαιρετική και ταυτόχρονα εύκολη στα νεύρα εκπαίδευση νέων συναδέλφων.

 • εξασφαλίζει τον ακριβή χρόνο κλεισίματος. (Μόνο ο ίδιος ο Klicky δουλεύει 24/7.)
  καθιστά τις μικρές και μεσαίες ή μεγάλες επιχειρήσεις ιδιαίτερα ελκυστικούς εργοδότες.

 • είναι ένας πραγματικός δολοφόνος του στρες.
  επιτρέπει μια υγιή ισορροπία επαγγελματικής και προσωπικής ζωής.

Αυτά Θα Μάθεις ΜΑΖΙ ΜΟΥ Στο ΜΟΝΑΔΙΚΟ CHALLENGE Στην ΕΛΛΑΔΑ Στον Τομέα 

 ROBOTICS & AUTOMATIC ONLINE MARKETING EVENT

Έχουμε ένα χρονικό διάστημα δύο έως τριών ετών για να διασφαλίσουμε την ανταγωνιστικότητα των μικρομεσαίων εταιρειών μας στη Ελλάδα και την Κύπρο μας – τον πυλώνα της ευημερίας μας.

 

Θα θέλαμε να συμβάλουμε σε αυτό. Αποτελείται απο:

 

– Aπλές αλλά εξαιρετικά Aποτελεσματικές λύσεις Aυτοματισμού,

– την Kορυφαία Tεχνολογία Aυτοματισμού Eπιχειρήσεων Παγκόσμια που Κατασκευάζεται στη Γερμανία,

– την Εκπαίδευση ελίτ ειδικών για Ψηφιοποίηση και Αυτοματισμό σε μεγάλες, μεσαίες και μικρές επιχειρήσεις στην Ακαδημία Αυτοματισμού K.T. στην Γερμανία και στην Ελλάδα/Κύπρο προς το παρόν από τον Ίδιο τον Αβραάμ Σκεντερίδη και το VIP ONLINE UNIVERSITY .

 

Αποστολή μας είναι να ελευθερώσουμε ανθρώπους σαν εσάς και τις σπουδαίες ομάδες σας σε μικρές , μεσαίες ή μεγάλες εταιρείες – να κάνουν ό,τι έχει μεγαλύτερη σημασία για την επιχείρηση σας και να επικεντρωθείτε στα σημαντικά έργα μέσω του έξυπνου αυτοματισμού.

Από τεχνίτες μέχρι φορολογικούς συμβούλους και αγρότες: Όλο και περισσότερες στην Γερμανία ήδη εταιρείες, επαγγελματίες, αγρότες κλπ, αυτοματοποιούνται με το Πρόγραμμα Αυτοματοποίησης  και έτσι επιτυγχάνουν εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Ο Στόχος μου όμως δεν είναι η Γερμανία όπου υπάρχουν και άλλα άτομα εκεί και βοηθούν σε αυτό το έργο, αλλά η Ελλάδα μας και οι Ελληνικές Εταιρίες να προλάβουν να γίνουν ανταγωνιστικές, κερδοφόρες και πρωτοπόρες και να διαδραματίσουμε τον παγκόσμιο Ρόλο που μας αξίζει.

 

Είμαστε εδώ για εσάς αν θέλετε να γίνετε κι εσείς μέρος του!

 

 Αβραάμ Σκεντερίδης

Οικονομολόγος – Robotics & Automatic Online Marketing Expert

VIP ONLINE UNIVERSITY

#1

Πως αυτοματοποιημένα μπορείς να κερδίζεις Νέους Πελάτες κ Συνεργάτες Παγκόσμια, Online και χωρίς να είσαι παρόν, 24ώρες το 24ωρο όλο τον Χρόνο

#2

Πως μπορείς να εφαρμόσεις στην Επιχείρηση σου Τεχνικές που εφαρμόζουν οι Πολυεθνικές σε θέματα Marketing και να γίνεις από τους Πρωτοπόρους στον Τομέα σου

#3

Πως μπορεί να εφαρμοστεί στην δική σου Εταιρεία δηλ. θα σε ενημερώσω μάλιστα προσωποποιημένα καθώς και ποιές Προυποθέσεις απαιτούνται

ΔΩΡΕΑΝ Online Event με τον Αβραάμ Σκεντερίδη

Αυστηρά περιορισμένες θέσεις! – Η Εγγραφή είναι Δωρεάν!