ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΑ

Πώς ο Σύμβουλος Επιχειρήσεων André Große κερδίζει νέους πελάτες μέσω Διαδικτύου σε πλήρη δυναμικότητα, ενώ απολαμβάνει 3 ημέρες άδειας την εβδομάδα;

Δες το ΒΙΝΤΕΟ

ΔΩΡΕΑΝ Online Event με τον Αβραάμ Σκεντερίδη

Τι θα μάθετε σε αυτή την περίπτωση

 • Πώς οι Σύμβουλοι Επιχειρήσεων βρίσκουν την τέλεια ομάδα-στόχο για τις συμβουλευτικές υπηρεσίες τους στο Διαδίκτυο (και έτσι γίνονται ανεξάρτητοι από συστάσεις)
 •  
 • Η περίεργη «μέθοδος Schwarzenegger» με την οποία ο André Große μετατρέπει τις φαινομενικά χαμένες παραγγελίες σε νέους πελάτες
 •  
 • Ένας αποτελεσματικός τρόπος για να αποκτήσετε υποψήφιους πελάτες μέσω Διαδικτύου και να κλείσετε παραγγελίες μέσω τηλεφώνου.

Νέοι πελάτες. Αξιόπιστο και με το πάτημα ενός κουμπιού;

Οι περισσότεροι Σύμβουλοι Επιχειρήσεων είναι πολύ ευρείς: Φαίνονται να κάνουν τα πάντα για όλους και ακόμα δεν μπορούν να βρουν πελάτες. Αυτό δημιουργεί μια εξάρτηση από συστάσεις.

Τι γίνεται όμως αν δεν δημιουργηθούν άλλοι νέοι πελάτες μέσω συστάσεων;

Το κυμαινόμενο εισόδημα συχνά οδηγεί σε υπαρξιακούς φόβους. Αρχίζετε να υποπουλάτε τον εαυτό σας και κάνετε συνεχώς συμβιβασμούς στην επιλογή πελατών. Δέχεστε πελάτες γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι αυτή η εργασία θα σχετίζεται με μεγάλο άγχος και πονοκεφάλους.

Παρόμοιο ήταν και με τον André Große. Δούλεψε τόσο σκληρά που σε ηλικία 51 ετών το σώμα του του έδωσε ένα σαφές προειδοποιητικό σήμα: οι πνεύμονες και άλλα όργανά του κόντευαν να αποτύχουν. Ήταν ξεκάθαρο ότι τα πράγματα δεν μπορούσαν να συνεχίσουν έτσι.

Αυτό το περιστατικό έθεσε τις προτεραιότητες του Αντρέ σε ένα νέο φως. Αντί να δοκιμάζει τα όρια του σώματος κάθε μέρα, ήθελε να στραφεί σε 4ήμερη εβδομάδα και να συνεργαστεί μόνο με τους πελάτες που ήθελε. Πήρε το δρόμο του συμβούλου διοίκησης.

Ωστόσο, ο André είχε ένα βασικό πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών του: τον Αυτοματισμό. Σε αυτή τη μελέτη περίπτωσης, θα μάθετε πώς ο André, ως σύμβουλος Επιχειρήσεων, δημιουργεί πελάτες σε πλήρη δυναμικότητα ενώ απολαμβάνει 3 ημέρες άδειας την εβδομάδα.

ΟΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ του ως ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Γίνεσαι σκλάβος των εργασιών σου 

Δύσκολα προσβάσιμοι πελάτες 

Καμία αναπαραγώγιμη μέθοδος απόκτησης 

 • Ο Αντρέ έβγαζε καλά χρήματα αλλά έγινε «σκλάβος της δικής του εταιρείας». Οι εβδομάδες 60 ωρών και τα αυξημένα επίπεδα στρες ήταν ο κανόνας. Ήταν μόνο θέμα χρόνου να τραβήξει το σώμα το φρένο έκτακτης ανάγκης.
 • Το κοινό του ήταν πλούσιο είχε τις οικονομικές δυνατότητες, αλλά δεν ήταν εύκολη η πρόσβαση. Δυστυχώς, τα συνηθισμένα κανάλια μάρκετινγκ, όπως φυλλάδια ή επαγγελματικές κάρτες, δεν λειτούργησαν όπως επιθυμούσε.
 • Ενώ οι Συστάσεις παραπομπής αποτελούν μέρος της δουλειάς κάθε συμβούλου, δεν θα πρέπει ποτέ να είναι ο μόνος τρόπος για να αποκτήσετε νέους δυνητικούς πελάτες. Ο Αντρέ δεν είχε μια διαδικασία που να δημιουργεί αξιόπιστα Νέους Ενδιαφερόμενους.

Η Λύση ; ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΥΝΑΜΕΩΝ – ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ

Επικεντρωθείτε σε μια ομάδα στόχο

Απευθυνθείτε στην ομάδα στόχο όπου βρίσκονται

Αυτοματοποίηση της μεθόδου απόκτησης

 •  Ο Πιστοποιημένος Σύμβουλος εφάρμοσε μια απλή διαδικασία που αυτοματοποιούσε την κράτηση, το κλελισιμο δηλαδή του ραντεβού. Οι υποψήφιοι προσγειώθηκαν σε μια σελίδα προορισμού και μπόρεσαν να προγραμματίσουν μόνοι τους μια Συζήτηση χωρίς να χρειάζεται να μιλήσουν με υπαλλήλους.!
 • Οι ιδανικοί πελάτες του André δεν είναι συνήθως καταναλωτές του Facebook, γι’ αυτό και έχει επικεντρωθεί στο XING και στο LinkedIn και γράφει τακτικά σε νέες επαφές εκεί.
 • Ο André δημιούργησε μια απλή, αυτοματοποιημένη διαδικασία που θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν οι ενδιαφερόμενοι για να κλείσουν αυτόματα ένα ραντεβού για διαβούλευση συνάντηση μαζί του. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο κέρδισε κορυφαίες επαφές στη γραμμή συναρμολόγησης, σαν σε Βιομηχανία.

Ο Αυτοματισμός λειτουργεί και για εσάς!

Με την ψηφιοποίηση και την αυτοματοποίηση των διαδικασιών του, ο André έχει δημιουργήσει μια προσέγγιση που δημιουργεί συνεχώς νέους πελάτες για αυτόν χωρίς να χρειάζεται να βασίζεται σε συστάσεις.

Όχι μόνο αυτό: Συνεργάζεται μόνο με τους ιδανικούς πελάτες του που μπορούν πραγματικά να αντέξουν οικονομικά τις υπηρεσίες του.

Θέλετε να κερδίσετε Αυτόματα – Περισσότερους Πελάτες, – Περισσότερα Χρήματα και – Περισσότερο Χρόνο; 

Τότε ρίξτε μια ματιά τώρα, για να δείτε ποια Λύση Marketing υπάρχει στο Robotics & Automatic Marketing που να ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Τα αποτελέσματα στον πρώτο χρόνο Αυτοματισμού

21

321.150Euro

4

 • ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΝΕΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ
 • ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ  ΤΖΙΡΟ
 • ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Αυτοί οι αριθμοί είναι εντυπωσιακοί, αλλά δεν αποτυπώνουν όλα τα πλεονεκτήματα του αυτοματισμού:

Καθώς το νέο επιχειρηματικό μοντέλο είχε εξαιρετικά θετικό αντίκτυπο σε άλλους τομείς της ζωής του:

Ανακούφιση: Η υγεία του Αντρέ ήταν σε ανησυχητική κατάσταση λόγω του υψηλού επιπέδου στρες. Οι αυτοματοποιημένες διαδικασίες τον έχουν ανακουφίσει.

Η υγεία του είναι πλέον σε πολύ καλύτερη κατάσταση από ό,τι πριν από λίγα χρόνια.


Χρόνος για οικογένεια και χόμπι: Οι υπερωρίες ανήκουν στο παρελθόν.

Με μια εβδομάδα εργασίας 4 ημερών, ο André έχει επιτέλους χρόνο για τα πραγματικά σημαντικά πράγματα.


Μόνο ονειρεμένοι πελάτες: Ο André συνεργάζεται μόνο με πελάτες των οποίων η χημεία είναι σωστή και αναγνωρίζουν την αξία της υπηρεσίας του.

Νομικά πάντα στην ασφαλή πλευρά

Τι θα μάθετε σε αυτή την περίπτωση

 • „«Μετά από ενδελεχή νομική εξέταση από την ομάδα μου και εμένα, μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι όλες οι λύσεις, οι διαδικασίες και οι τεχνολογίες που παρουσιάζονται εδώ συμμορφώνονται πλήρως με τις απαιτήσεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων της ΕΕ (GDPR) και όλες τις άλλες απαιτήσεις προστασίας δεδομένων. Χωρίς αμφιβολία, το Πρόγραμμα Αυτοματοποίησης της Ακαδημίας Αυτοματισμού Κ.Τ. είναι ένα πραγματικό πρότυπο όσον αφορά την προστασία δεδομένων που δεν υστερεί σε κανέναν».“
 • Dr. Stephan Gärtner

  Ο δικηγόρος Δρ. Stephan Gärtner θεωρείται Η κορυφή στην προστασία δεδομένων στον γερμανόφωνο και ευρωπαϊκό κόσμο. Είναι επίσης και υπεύθυνος προστασίας δεδομένων στο Πρόγραμμα Αυτοματοποίησης της Ακαδημίας Αυτοματισμού Κ.Τ. από το 2018 και διασφαλίζει την πλήρη νομική προστασία όλων των χρηστών της Αυτοματοποίησης και του Προγραμματισμού.

««Όλοι χρειάζονται μια επαναλαμβανόμενη προσέγγιση».».

Από τη σωματική εξάντληση μέχρι τις ονειρεμένες επιχειρήσεις. Χάρη στον αυτοματισμό, ο André Große έχει ξεφύγει από τον ειδικά δημιουργημένο τροχό χάμστερ και τώρα έχει περισσότερο χρόνο για τα χόμπι του, την υγεία του και δουλεύει μόνο με επιθυμητούς πελάτες.

Το πιο σημαντικό, έχει αναπτύξει μια αναπαραγώγιμη διαδικασία για την απόκτηση νέων πελατών. Εξάρτηση από συστάσεις; κανένας.

Χρησιμοποιήστε το μυστικό των επιτυχημένων επιχειρηματιών για τον εαυτό σας και κερδίστε αυτόματα νέους πελάτες και αυξήστε τις πωλήσεις σας με βιώσιμο τρόπο.

Απλώς επιλέξτε το κατάλληλο πακέτο για εσάς και ξεκινήστε αμέσως να κλιμακώνετε την επιχείρησή σας.

Team-Support

 

ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΜΟΝΟΥΣ

 
 • „Αυτό είναι το Klicky, το ρομπότ πίσω από τον λογαριασμό σας στο Πρόγραμμα Αυτοματοποίησης, που κάνει δυνατούς όλους τους ονειρεμένους αυτοματισμούς. Ο Κλίκι είναι ένας πολύ δημοφιλής συνάδελφος γιατί…

 •  

  όλη η ομάδα ανακουφίστηκε αισθητά.

 • του αρέσει να αναλαμβάνει κουραστικές, επαναλαμβανόμενες εργασίες.

 • δίνει στην ομάδα πολύτιμο χρόνο για τις βασικές εργασίες.
  που διευκολύνει την ψηφιοποίηση για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις αλλά και τις μεγάλες και έτσι εξασφαλίζει θέσεις εργασίας.

 • διασφαλίζει ότι η ψηφιακή συνεργασία λειτουργεί ομαλά και είναι διασκεδαστική.
  διευκόλυνε μια επιτυχημένη κουλτούρα γραφείου στο σπίτι.

 • μια εξαιρετική και ταυτόχρονα εύκολη στα νεύρα εκπαίδευση νέων συναδέλφων.

 • εξασφαλίζει τον ακριβή χρόνο κλεισίματος. (Μόνο ο ίδιος ο Klicky δουλεύει 24/7.)
  καθιστά τις μικρές και μεσαίες ή μεγάλες επιχειρήσεις ιδιαίτερα ελκυστικούς εργοδότες.

 • είναι ένας πραγματικός δολοφόνος του στρες.
  επιτρέπει μια υγιή ισορροπία επαγγελματικής και προσωπικής ζωής.

Αυτά Θα Μάθεις ΜΑΖΙ ΜΟΥ Στο ΜΟΝΑΔΙΚΟ CHALLENGE Στην ΕΛΛΑΔΑ Στον Τομέα 

 ROBOTICS & AUTOMATIC ONLINE MARKETING EVENT

Έχουμε ένα χρονικό διάστημα δύο έως τριών ετών για να διασφαλίσουμε την ανταγωνιστικότητα των μικρομεσαίων εταιρειών μας στη Ελλάδα και την Κύπρο μας – τον πυλώνα της ευημερίας μας.

 

Θα θέλαμε να συμβάλουμε σε αυτό. Αποτελείται απο:

 

– Aπλές αλλά εξαιρετικά Aποτελεσματικές λύσεις Aυτοματισμού,

– την Kορυφαία Tεχνολογία Aυτοματισμού Eπιχειρήσεων Παγκόσμια που Κατασκευάζεται στη Γερμανία,

– την Εκπαίδευση ελίτ ειδικών για Ψηφιοποίηση και Αυτοματισμό σε μεγάλες, μεσαίες και μικρές επιχειρήσεις στην Ακαδημία Αυτοματισμού K.T. στην Γερμανία και στην Ελλάδα/Κύπρο προς το παρόν από τον Ίδιο τον Αβραάμ Σκεντερίδη και το VIP ONLINE UNIVERSITY .

 

Αποστολή μας είναι να ελευθερώσουμε ανθρώπους σαν εσάς και τις σπουδαίες ομάδες σας σε μικρές , μεσαίες ή μεγάλες εταιρείες – να κάνουν ό,τι έχει μεγαλύτερη σημασία για την επιχείρηση σας και να επικεντρωθείτε στα σημαντικά έργα μέσω του έξυπνου αυτοματισμού.

Από τεχνίτες μέχρι φορολογικούς συμβούλους και αγρότες: Όλο και περισσότερες στην Γερμανία ήδη εταιρείες, επαγγελματίες, αγρότες κλπ, αυτοματοποιούνται με το Πρόγραμμα Αυτοματοποίησης  και έτσι επιτυγχάνουν εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Ο Στόχος μου όμως δεν είναι η Γερμανία όπου υπάρχουν και άλλα άτομα εκεί και βοηθούν σε αυτό το έργο, αλλά η Ελλάδα μας και οι Ελληνικές Εταιρίες να προλάβουν να γίνουν ανταγωνιστικές, κερδοφόρες και πρωτοπόρες και να διαδραματίσουμε τον παγκόσμιο Ρόλο που μας αξίζει.

 

Είμαστε εδώ για εσάς αν θέλετε να γίνετε κι εσείς μέρος του!

 

 Αβραάμ Σκεντερίδης

Οικονομολόγος – Robotics & Automatic Online Marketing Expert

VIP ONLINE UNIVERSITY

#1

Πως αυτοματοποιημένα μπορείς να κερδίζεις Νέους Πελάτες κ Συνεργάτες Παγκόσμια, Online και χωρίς να είσαι παρόν, 24ώρες το 24ωρο όλο τον Χρόνο

#2

Πως μπορείς να εφαρμόσεις στην Επιχείρηση σου Τεχνικές που εφαρμόζουν οι Πολυεθνικές σε θέματα Marketing και να γίνεις από τους Πρωτοπόρους στον Τομέα σου

#3

Πως μπορεί να εφαρμοστεί στην δική σου Εταιρεία δηλ. θα σε ενημερώσω μάλιστα προσωποποιημένα καθώς και ποιές Προυποθέσεις απαιτούνται

ΔΩΡΕΑΝ Online Event με τον Αβραάμ Σκεντερίδη

Αυστηρά περιορισμένες θέσεις! – Η Εγγραφή είναι Δωρεάν!