EMAIL PING PONG ADE

Πώς μπορεί ο θεραπευτής της περιτονίας Dirk Beckmann να βοηθήσει 200% περισσότερους ανθρώπους μέσω της αυτοματοποίησης σήμερα και ταυτόχρονα να ανακτήσει τις ώρες μετά την εργασία και τα Σαββατοκύριακα;

Δες το ΒΙΝΤΕΟ

ΔΩΡΕΑΝ Online Event με τον Αβραάμ Σκεντερίδη

Τι θα μάθετε σε αυτή την περίπτωση

 • Πώς οι θεραπευτές προσελκύουν, ευχαριστούν και βοηθούν περισσότερους ανθρώπους ταυτόχρονα (ενώ παραμένουν επαγγελματίες και αυθεντικοί)
 • Μια άγνωστη μέθοδος που χρησιμοποιείτε για να απαντάτε αυτόματα σε συχνές ερωτήσεις των πελατών σας, κάνοντας τις αρχικές συναντήσεις έως και 40% μικρότερες
 • Πώς ο Dirk Becht μειώνει δραστικά το ποσοστό αποτυχίας των συναντήσεών του με τις αυτόματες υπενθυμίσεις SMS .

“«Χωρίς αυτοματισμό, θα είχα σίγουρα 30% λιγότερους πελάτες και πολύ λιγότερο χρόνο για επιχειρηματική ανάπτυξη».”

Ο Dirk Beckmann είναι θεραπευτής περιτονίας και προπονητής ύπνωσης. Μεταξύ άλλων, βοηθά τους ασθενείς του να ανακουφίσουν τον πόνο στην πλάτη και να υιοθετήσουν μια όρθια στάση με αυτοπεποίθηση.

Ο Dirk τρέχει το ιατρείο του ως “one-man show”. Έτσι κάνει ταχυδακτυλουργικά πολλές μπάλες ταυτόχρονα: Περιθάλπει τους ασθενείς, συντονίζει τις αρχικές διαβουλεύσεις και ενημερώνει τους πελάτες του μεμονωμένα.

Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορεί να ξαναπρογραμματίσει τα ραντεβού του όσο νοσηλεύει τους ασθενείς. Επειδή το ιατρείο του δεν είχε χώρους για υπαλλήλους, δούλευε μόνος του για χρόνια.

Η καθημερινότητα καθοριζόταν από τον συντονισμό των ραντεβού και τα διοικητικά καθήκοντα. Αυτό όχι μόνο του έκλεψε πολύτιμο χρόνο, αλλά και τον εμπόδισε να βοηθήσει περισσότερους ανθρώπους.

Η ιδανική κατάσταση: Αφιερώστε όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο σε θεραπείες αντί να κατακλύζεστε από τις καθημερινές δουλειές.

Αυτό ακριβώς πέτυχε ο Dirk χάρη στην ψηφιοποίηση. Σήμερα αντιμετωπίζει 200% περισσότερους πελάτες και η ώρα κλεισίματος σημαίνει πραγματικά χρόνο κλεισίματος. Σε αυτή τη μελέτη περίπτωσης, μπορείτε να μάθετε πώς ακριβώς τα κατάφερε.

Πώς ήταν δυνατή αυτή η αλλαγή;

ΟΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ  του Dirk ως θεραπευτή

Πολύ Στρες μετά την Δουλειά 

 Υψηλό ποσοστό αποτυχίας Ν. Πελατών

Σπατάλη Χρόνου για Ενημερώσεις Συζητήσεις 

 • Μόλις τελείωσε η εργάσιμη ημέρα του Dirk, έπρεπε να απαντήσει σε μια σειρά από e-mail και φωνητικά μηνύματα στο σπίτι. Οι χειροκίνητες επακόλουθες κλήσεις και η απάντηση στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τα ενδιαφερόμενα μέρη δεν ήταν μόνο αναποτελεσματικές, αλλά απαιτούσαν επίσης πολύτιμο ελεύθερο χρόνο.
 • Ο Ντιρκ υπέφερε από υψηλό ποσοστό αποτυχίας. Αν και είχε κλείσει ραντεβού για διαβούλευση, οι ενδιαφερόμενοι πολλές φορές δεν εμφανίζονταν. Έπρεπε να βασιστεί στις προοπτικές του για να σημειώσει το ραντεβού.
 • Όταν επρόκειτο για μια διαβούλευση, ο Dirk έπρεπε να αφιερώσει πολύ χρόνο απαντώντας στις ίδιες ερωτήσεις σχετικά με τη διαδικασία ή την τιμή. Αυτό επιμήκυνε σημαντικά τον χρόνο διαβούλευσης.

Η Λύση ; – ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ

Ψηφιακές κρατήσεις ραντεβού 

Αυτοματοποιημένες Υπενθυμίσεις email και SMS 

Αυτοματοποιημένα εισαγωγικά email & Ενημερώσεις Γνωριμίας 

 •  Σήμερα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείσουν ραντεβού με τον Dirk οι ίδιοι κατά τη διάρκεια προκαθορισμένων χρονικών παραθύρων. Όχι άλλα email πινγκ-πονγκ ή τηλεφωνήματα αργά το βράδυ. !
 • Η Αυτοματοποίηση στέλνει πλέον αυτόματα e-mail, ακόμη και SMS για τον Dirk, τα οποία υπενθυμίζουν στον ενδιαφερόμενο το ραντεβού του. Αυτό μειώνει το ποσοστό αποτυχίας στο ελάχιστο, επιτρέποντας στον Dirk να κερδίσει περισσότερους πελάτες.
 • Μόλις ένας ενδιαφερόμενος κλείσει ένα ραντεβού με τον Dirk, η Αυτοματοποίηση στέλνει αυτόματα email που απαντούν στις πιο συχνές ερωτήσεις του ενδιαφερόμενου πριν από το ραντεβού διαβούλευσης. Στο ιατρείο του εμφανίζονται μόνο απόλυτα ενημερωμένοι πελάτες.

Ο Αυτοματισμός λειτουργεί και για εσάς!

Έτσι, ο Dirk έχει αναθέσει πολλές χειρωνακτικές, επαναλαμβανόμενες εργασίες χωρίς να χρειάζεται να προσλάβει νέους υπαλλήλους. Χάρη στον έξυπνο αυτοματισμό, οι υποψήφιοι πελάτες μπορούν πλέον να κλείσουν ένα ραντεβού ανεξάρτητα στον ιστότοπό του και να λαμβάνουν πολύτιμα e-mail που απαντούν στις πιο συχνές ερωτήσεις.

Οι υπερωρίες και το άγχος μετά τη δουλειά ανήκουν στο παρελθόν. Ο Dirk μπορεί τώρα να επικεντρωθεί στο να βοηθά τους ανθρώπους αντί να ασχολείται συνεχώς με τις καθημερινές δουλειές.

 

Θέλετε να κερδίσετε Αυτόματα – Περισσότερους Πελάτες, – Περισσότερα Χρήματα και – Περισσότερο Χρόνο; 

Τότε ρίξτε μια ματιά τώρα, για να δείτε ποια Λύση Marketing υπάρχει στο Robotics & Automatic Marketing που να ταιριάζει στις ανάγκες σας

Τα αποτελέσματα στον πρώτο χρόνο Αυτοματισμού

950%

40%

200%

 • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΩΤΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ
 • ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΕΣ ΠΡΩΤΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ
 • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΝΕΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ

Αυτοί οι αριθμοί είναι εντυπωσιακοί, αλλά δεν αποτυπώνουν όλα τα πλεονεκτήματα του αυτοματισμού:

Περισσότεροι πελάτες, χαμηλότερο κόστος και τεράστιες δυνατότητες εξοικονόμησης. Αλλά δεν ήταν μόνο αυτό:

Αυτοί οι αριθμοί μιλούν πολλά. Ωστόσο, η μαζική ανάπτυξη δεν αρκεί. Ο Dirk επωφελήθηκε επίσης από την αυτοματοποίηση ως εξής:

Χάρη στον έξυπνο αυτοματισμό, ο Dirk μπορεί να βοηθήσει σημαντικά περισσότερους ασθενείς ως one-man show, ενώ η χειροκίνητη χορήγηση έχει μειωθεί στο ελάχιστο. Επιπλέον, η επαγγελματική του ζωή έχει πάρει δραματική τροπή προς το καλύτερο:

Χρόνος κλεισίματος σημαίνει χρόνος κλεισίματος: Ο Dirk έπρεπε να φροντίζει τη θεραπεία, την απόκτηση πελατών και τη διαχείριση ταυτόχρονα με έναν μοναχικό λύκο, πράγμα που σήμαινε ότι έπρεπε να εργάζεται πολλά βράδια. Σήμερα μπορεί να επικεντρωθεί σε δραστηριότητες που του δίνουν χαρά, δηλαδή να βοηθά τους πελάτες του.


Ενθουσιώδεις πελάτες: Οι πελάτες του Dirk χαίρονται που μπορούν επίσης να κλείσουν ένα ραντεβού στον ιστότοπό του εκτός των ωρών εργασίας του και λαμβάνουν αυτόματα πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με τη θεραπεία τους μέσω e-mail.


Δωρεάν Σαββατοκύριακα: Αντί να εργάζεται με τις εργασίες που έχουν συσσωρευτεί κατά τη διάρκεια της εβδομάδας όπως πριν, ο Dirk μπορεί επιτέλους να απολαύσει ξανά δωρεάν εργάσιμες ημέρες και Σαββατοκύριακα.

Νομικά πάντα στην ασφαλή πλευρά

Τι θα μάθετε σε αυτή την περίπτωση

 • „«Μετά από ενδελεχή νομική εξέταση από την ομάδα μου και εμένα, μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι όλες οι λύσεις, οι διαδικασίες και οι τεχνολογίες που παρουσιάζονται εδώ συμμορφώνονται πλήρως με τις απαιτήσεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων της ΕΕ (GDPR) και όλες τις άλλες απαιτήσεις προστασίας δεδομένων. Χωρίς αμφιβολία, το Πρόγραμμα Αυτοματοποίησης της Ακαδημίας Αυτοματισμού Κ.Τ. είναι ένα πραγματικό πρότυπο όσον αφορά την προστασία δεδομένων που δεν υστερεί σε κανέναν».“
 • Dr. Stephan Gärtner

  Ο δικηγόρος Δρ. Stephan Gärtner θεωρείται Η κορυφή στην προστασία δεδομένων στον γερμανόφωνο και ευρωπαϊκό κόσμο. Είναι επίσης και υπεύθυνος προστασίας δεδομένων στο Πρόγραμμα Αυτοματοποίησης της Ακαδημίας Αυτοματισμού Κ.Τ. από το 2018 και διασφαλίζει την πλήρη νομική προστασία όλων των χρηστών της Αυτοματοποίησης και του Προγραμματισμού.

«Η αυτοματοποίηση του Γιατρείου μου ήταν μακράν η καλύτερη επιχειρηματική απόφαση που έχω πάρει ποτέ».

Τα αποτελέσματα ακούγονται πολύ καλά για να είναι αληθινά:

Ως πάροχος υπηρεσιών, συχνά πρέπει να κυνηγάτε πελάτες και να κάνετε ραντεβού χειροκίνητα, μόνο για να διαπιστώσετε ότι δεν έχει προκύψει παραγγελία.

Σε αυτή τη μελέτη περίπτωσης, ο Dirk Beckmann δείχνει εντυπωσιακά πώς ο έξυπνος αυτοματισμός μπορεί όχι μόνο να βοηθήσει σημαντικά περισσότερους ανθρώπους, αλλά και να κερδίσει ξανά τις ώρες εργασίας – και όλα αυτά ως one-man show.

Όλα αυτά δεν προέρχονται από εισφορές μετρητών ή μεγάλες αναδιαρθρώσεις, αλλά από αυτοματισμούς και χρήση  Robotics Marketing. Απλές αλλά έξυπνες στρατηγικές.

Χρησιμοποιήστε το μυστικό των επιτυχημένων επιχειρηματιών για τον εαυτό σας και κερδίστε αυτόματα νέους πελάτες και αυξήστε τις πωλήσεις σας με βιώσιμο τρόπο.

Απλώς επιλέξτε το κατάλληλο πακέτο για εσάς και ξεκινήστε αμέσως να κλιμακώνετε την επιχείρησή σας.

Team-Support

 

ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΜΟΝΟΥΣ

 
 • „Αυτό είναι το Klicky, το ρομπότ πίσω από τον λογαριασμό σας στο Πρόγραμμα Αυτοματοποίησης, που κάνει δυνατούς όλους τους ονειρεμένους αυτοματισμούς. Ο Κλίκι είναι ένας πολύ δημοφιλής συνάδελφος γιατί…

 •  

  όλη η ομάδα ανακουφίστηκε αισθητά.

 • του αρέσει να αναλαμβάνει κουραστικές, επαναλαμβανόμενες εργασίες.

 • δίνει στην ομάδα πολύτιμο χρόνο για τις βασικές εργασίες.
  που διευκολύνει την ψηφιοποίηση για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις αλλά και τις μεγάλες και έτσι εξασφαλίζει θέσεις εργασίας.

 • διασφαλίζει ότι η ψηφιακή συνεργασία λειτουργεί ομαλά και είναι διασκεδαστική.
  διευκόλυνε μια επιτυχημένη κουλτούρα γραφείου στο σπίτι.

 • μια εξαιρετική και ταυτόχρονα εύκολη στα νεύρα εκπαίδευση νέων συναδέλφων.

 • εξασφαλίζει τον ακριβή χρόνο κλεισίματος. (Μόνο ο ίδιος ο Klicky δουλεύει 24/7.)
  καθιστά τις μικρές και μεσαίες ή μεγάλες επιχειρήσεις ιδιαίτερα ελκυστικούς εργοδότες.

 • είναι ένας πραγματικός δολοφόνος του στρες.
  επιτρέπει μια υγιή ισορροπία επαγγελματικής και προσωπικής ζωής.

Αυτά Θα Μάθεις ΜΑΖΙ ΜΟΥ Στο ΜΟΝΑΔΙΚΟ CHALLENGE Στην ΕΛΛΑΔΑ Στον Τομέα 

 ROBOTICS & AUTOMATIC ONLINE MARKETING EVENT

Έχουμε ένα χρονικό διάστημα δύο έως τριών ετών για να διασφαλίσουμε την ανταγωνιστικότητα των μικρομεσαίων εταιρειών μας στη Ελλάδα και την Κύπρο μας – τον πυλώνα της ευημερίας μας.

 

Θα θέλαμε να συμβάλουμε σε αυτό. Αποτελείται απο:

 

– Aπλές αλλά εξαιρετικά Aποτελεσματικές λύσεις Aυτοματισμού,

– την Kορυφαία Tεχνολογία Aυτοματισμού Eπιχειρήσεων Παγκόσμια που Κατασκευάζεται στη Γερμανία,

– την Εκπαίδευση ελίτ ειδικών για Ψηφιοποίηση και Αυτοματισμό σε μεγάλες, μεσαίες και μικρές επιχειρήσεις στην Ακαδημία Αυτοματισμού K.T. στην Γερμανία και στην Ελλάδα/Κύπρο προς το παρόν από τον Ίδιο τον Αβραάμ Σκεντερίδη και το VIP ONLINE UNIVERSITY .

 

Αποστολή μας είναι να ελευθερώσουμε ανθρώπους σαν εσάς και τις σπουδαίες ομάδες σας σε μικρές , μεσαίες ή μεγάλες εταιρείες – να κάνουν ό,τι έχει μεγαλύτερη σημασία για την επιχείρηση σας και να επικεντρωθείτε στα σημαντικά έργα μέσω του έξυπνου αυτοματισμού.

Από τεχνίτες μέχρι φορολογικούς συμβούλους και αγρότες: Όλο και περισσότερες στην Γερμανία ήδη εταιρείες, επαγγελματίες, αγρότες κλπ, αυτοματοποιούνται με το Πρόγραμμα Αυτοματοποίησης  και έτσι επιτυγχάνουν εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Ο Στόχος μου όμως δεν είναι η Γερμανία όπου υπάρχουν και άλλα άτομα εκεί και βοηθούν σε αυτό το έργο, αλλά η Ελλάδα μας και οι Ελληνικές Εταιρίες να προλάβουν να γίνουν ανταγωνιστικές, κερδοφόρες και πρωτοπόρες και να διαδραματίσουμε τον παγκόσμιο Ρόλο που μας αξίζει.

 

Είμαστε εδώ για εσάς αν θέλετε να γίνετε κι εσείς μέρος του!

 

 Αβραάμ Σκεντερίδης

Οικονομολόγος – Robotics & Automatic Online Marketing Expert

VIP ONLINE UNIVERSITY

#1

Πως αυτοματοποιημένα μπορείς να κερδίζεις Νέους Πελάτες κ Συνεργάτες Παγκόσμια, Online και χωρίς να είσαι παρόν, 24ώρες το 24ωρο όλο τον Χρόνο

#2

Πως μπορείς να εφαρμόσεις στην Επιχείρηση σου Τεχνικές που εφαρμόζουν οι Πολυεθνικές σε θέματα Marketing και να γίνεις από τους Πρωτοπόρους στον Τομέα σου

#3

Πως μπορεί να εφαρμοστεί στην δική σου Εταιρεία δηλ. θα σε ενημερώσω μάλιστα προσωποποιημένα καθώς και ποιές Προυποθέσεις απαιτούνται

ΔΩΡΕΑΝ Online Event με τον Αβραάμ Σκεντερίδη

Αυστηρά περιορισμένες θέσεις! – Η Εγγραφή είναι Δωρεάν!