T: 6985-922506

Μόνο οι 10 Πρώτοι θα λάβουν ως -50% Προσφορά !

 • ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ MARKETING 

και ΚΕΡΔΙΣΕ POLLAπλάσια

Μερικές ΙΔΕΕΣ & Εφαρμογές : ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ

ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΆΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ MARKETING

ROBOTICS MARKETING

Ως 100% 

FULL AUTOMATED BUSINESS

ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΣΕ ΕΠΙΤΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ?  

ROBOT ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

“Μπορούμε με την Αυτοματοποίηση, όπως και παρακάτω θεματικά, ανάλογα δηλαδή με το είδος της Εργασίας που επιθυμείτε και θα δείτε, να αυτοματοποιήσουμε τις περισσότερες αν όχι όλες τις διαδικασίες μιας Γραμματείας ή ενός ανθρώπου, όπως παράδειγμα την αυτόματη επικοινωνία και ενημέρωση των Πελατών, Συνεργατών, Προμηθευτών, την συμπλήρωση κάποιων εγγράφων που αφορούν το άνω κοινό, την αυτόματη διαδραστική επικοινωνία με τα ή από τα CRM Συστήματά σας, τις Βάσεις Δεδομένων, κλπ, την διαδραστική και αυτόματη επικοινωνία των Software που χρησιμοποιείται, με λίγα λόγια η Αυτοματοποίηση και η Τεχνιτή Νοημοσύνη που χρησιμοποιούμε είναι απλά τα κεντρικά εργαλεία των πλέον 7.000 Software που ενδεχομένως μπορουν να χρησιμοποιηθούν από μια εταιρεία”!

ΠΑΡΕΧΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ή ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΩΣ ΣΧΟΛΗ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ή ΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ?  

ROBOT ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ

“Μπορούμε να την αυτοματοποιήσουμε όλη την Εκπαίδευση και πάντοτε σύμφωνα με τα Standard που θέτετε. Ετσι απαλλάσεστε από χάσιμο χρόνου (άρα και Κόστους) των έμπειρων Υπαλλήλων σας ή του Εκπαιδευτή σας και αυτόματα να ενημερώνεται ο Ενδιαφερόμενος και μάλιστα αυτόματα να γνωρίζουν και οι 2 πλευρές (Εκπαιδευτής και Εκπαιδευόμενος) το Staus της Εκπαίδευσης που έχει ο Εκπαιδευόμενος.”!

ΠΟΥΛΑΣ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ή ΠΑΡΕΧΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ? 

ROBOT ΠΩΛΗΤΗΣ

“Είτε έχεις Eshop, είτε όχι, Μπορούμε να αυτοματοποιήσουμε τις διαδικασίες τόσο πριν και κατά την διάρκεια όσο και μετά την Πώληση και μάλιστα στο τέλος να μπαίνει μπρος η διαδικασία για πώληση του επόμενου προϊόντος ή υπηρεσίας και μάλιστα σύμφωνα πάντα με τα ενδιαφέροντα του πελάτη , να τον ενημερώνει, να του ζητά να επιλέγει τα ενδιαφέροντα κλπ. Ανθρωπίνως θα χρειαζόσασταν τόσους πολλούς πωλητές και υπαλλήλους  για όλες τις διαδικασίες, που δεν θα το αντέχατε ή συνέφερε. Με την αυτοματοποίηση όσο και εκατομμύρια να είναι, τα απαλλάσεστε, γίνονται αυτόματα όλες οι διαδικασίες”!

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΣΥΧΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ και ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΤΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ? 

ROBOT H.R. MANAGER

“Πλέον μπορείτε αυτόματα να προαξιολογείται – προεπιλέγεται τα Βιογραφικά και να καλάτε μόνο αυτούς που σας ενδιαφέρει πατώντας απλά ένα κουμπί και αυτόματα ενημερώνονται και οι 2 πλευρές και μπαίνουν οι διαδικασίες για ραντεβού και αποδοχή ή όχι. Όσες εκαντοντάδες ή χιλιάδες και αν είναι τα Βιογραφικά για κάποια θέση όλα γίνονται αυτόματα”!

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΣΑΙ ΠΡΩΤΟΣ στο GOOGLE μέσω ΑΠΟ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ? ?

AUTOMATIC BEWERTUNGEN

ROBOT ONLINE MARKETER

“Θα αναρωτιέσαι, πως είναι δυνατόν όταν κάποιος σε δίνει χαμηλή βαθμολογία?. Με την αυτοματοποίηση μπορούμε τις χαμηλές να μην τις εμφανίζουμε στην Google, μόνο τις υψηλές και οι χαμηλές να εμφανίζονται στον Server σας, για να λαμβάνεται υπόψη και ενδεχομένως νέα μέτρα, προσφορές προς αυτούς που σας έδωσαν χαμηλή και μάλιστα αυτόματα και το σημαντικότερα ενώ κανονικά στην Google μόνο μια φορά μπορεί ο καθένας να σε αξιολογήσει, με την αυτοματοποίηση μπορεί πολλές φορές και για διάφορους λόγους ( Αξιολόγηση για Συμβουλές, Αξιολόγηση για Online Ραντεβού ή Εξυπηρέτηση κλπ. Ετσι ανεβαίνεις σχετικά πολύ γρήγορα στην πρώτη Σελίδα”!

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΠΕΛΑΤΕΣ ή ΔΥΝΗΤΙΚΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ?

ROBOT ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

“Δεν χρειάζεται πλέον προσωπικά τον καθένα να τηλεφωνείς ή να τον στέλνεις Ενημερώσεις και Υπενθυμήσεις με sms , email κλπ, φορές να μην τον βρίσκεις, φορές να μην μπορεί να σε απαντήσει ή ακατάλληλη η ώρα. Δώστου την δυνατότητα Online σε μέρες και ώρες που εσύ μπορείς και έχεις διαθεσιμότητα και μάλιστα αυτόματα όλες οι διαδικασίες πριν και μετά το Ραντεβού. Φυσικά οποιαδήποτε ώρα και στιγμή ο οποιοσδήποτε από τις 2 πλευρές (Πελάτης ή εσείς) , μπορείτε να το ακυρώσετε , να το αλλάξετε κλπ με ταυτόχρονη ενημέρωση όλων.

Προσοχή δεν έχει σχέση μόνο με το Software όπως νομίζουν μερικοί όταν το αγοράσουν και κλείνει ο Πελάτης το Ραντεβού του, αλλά με την διαδραστική επικοινωνία με τα άλλα σας Software και τα CRM, ώστε να καταγράφονται και να αξιοποιούνται όλες οι κινήσεις κεντρικά και το σημαντικότερο να δίνονται Εντολές το τι θα κάνει το κάθε Software, άρα και το Software Ραντεβού και μάλιστα ΑΥΤΟΜΑΤΑ, όπως παράδειγμα μετά το Ραντεβού να μπουν οι διαδικασίες αυτόματα για πώληση Προϊόντος ή υπηρεσίας κλπ. Εδώ είναι η Μαγεία.”

ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΑΞΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟ NEWSLETTER ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ?

ROBOT NEWSLETTER COPYWRITER & SALES MANAGER

“Με την Αυτοματοποίηση μπορούμε ακόμη και εκατομμύρια Εγγραφές και αν έχετε, σε δευτερόλεπτα να ενημερώνονται αυτόματα για Νέες Προσφορές, Νέα Προϊόντα, Νέες Υπηρεσίες, Event που διοργανώνεις κλπ, να διακρίνονται οι Πελάτες σε κατηγορίες, να πουλά στον καθένα αυτά που του ταιριάζουν ή επιθυμούν και οι διαδικασίες να μην σταματούν ποτέ, μόλις ενημερωθεί όσες φορές επιθυμούμε για ένα προϊόν αλλά δεν ενδιαφέρεται να μπαίνουν αυτόματα οι διαδικασίες ενημέρωσης και πώλησης άλλου προϊόντως ή υπηρεσίας ή για οποιοδήποτε άλλο θέμα θέλουμε εμείς”!

ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΣΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ GDPR Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ & ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ GDPR ΒΑΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ?

ROBOT ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ – ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΣ

“Με την Αυτοματοποίηση μπορούμε αυτόματα να συλλέγουμε στοιχεία νόμιμα βάση της Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας. Όμως δεν αρκεί μόνο αυτό. Επειδή βασίζεται σε Software η συλλογή στοιχείων ενώ εσείς μπορεί να είστε νόμιμοι στις διαδικασίες που απαιτεί η Ευρωπαϊκή νομοθεσία και ενδεχομένως να χρησιμοποιήσατε και Δικηγόρο για να είστε σίγουροι απο την πλευρά σας, όμως δεν είναι νόμιμα τα Software εκτός Ευρώπης που συλλέγουν τα στοιχεία των πελατών και τα παρέχουν σε εσάς και που χρησιμοποιείται για αυτόν τον σκοπό οι περισσότεροι ? Ειδικά οι Λογιστές, Σύμβουλοι,  Δικηγόροι και Μεγάλες Εταιρίες πρέπει να προσέχετε σε αυτό? Με τον Προγραμματισμό της Αυτοματοποίησης που σας παρέχω παράλληλα με τα Software, είστε 100% Νόμιμοι και στην Ευρώπη που φυσιολογικά έχετε την έδρα σας και παίρνετε και το Σήμα Νομιμότητας που αυξάνει το Prestige σας, αν θέλετε να το αναρτάται “!

ΘΕΛΕΤΕ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ή ΔΥΝΗΤΙΚΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΑ ?

ROBOT SALES MANAGER

“Είτε έχετε παράδειγμα Ασφαλιστική επιχείρηση είτε επιχείρηση του Κράτους, του Δήμου κλπ ή άλλη, ο Πελάτης βήμα βήμα συμπληρώνει Φόρμες Online με στοιχεία που του ζητάμε και στο Τέλος αυτόματα του παρουσιάζει την Προσφορά για τον συγκεκριμένο Πελάτη, στέλνοντας την Προσφορά και στις 2 Πλευρές. Μπορούμε να το συνεχίσουμε με Υπογραφές, δηλαδή να το υπογράφει, να το πληρώνει κλπ και να ενημερώνονται automatic  όλα τα συστήματα μας και φυσικά και ο Πελάτης “!

ΘΕΛΕΤΕ ONLINE ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΝΕΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ?

ROBOT SALES MANAGER & ONLINE MARKETER

“Με την αυτοματοποίηση Βήμα Βήμα καθοδηγούμε τον δυνητικό πελάτη με τέτοιον τρόπο που σας εξηγώ προσωπικά, ώστε στο Τέλος να γίνει Πελάτης ή Ενδιαφερόμενος αρχικά με στόχο να γίνει Πελάτης μελλοντικά, μέσα απο τις διαδικασίες Αυτοματοποίησης. Όλα γίνονται αυτόματα ακόμη και αν αφορά εκατομμύρια δυνητικούς πελάτες και φυσικά μετά μπαίνουν και οι άλλες διαδικασίες αυτοματοποίησης όπως σας εξήγησα παραπάνω με στόχο να τον πουλά όχι μόνο ένα προϊόν ή υπηρεσία, αλλά και δεύτερο και τρίτο και συνεχώς ασταμάτητα “!

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΧΤΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΣΑΣ, ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΑΣ – ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ?

Η ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΕΡΓΑΛΕΊΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΖΕΣΤΑΙ

ROBOT  P.R.  MANAGER

“Με την αυτοματοποίηση χτίζεται πολύ καλές σχέσεις Εμπιστοσύνης με τους Πελάτες σας και ο κύριος λόγος είναι ότι όσες χιλιάδες ή εκατομμύρια και αν είναι οι Πελάτες σας, δεν θα ξεχάσετε κανέναν να τον ενημερώσετε, και πάντοτε σύμφωνα με τις Προδιαγραφές που θέτετε.

Επίσης ένα άλλο κορυφαίο στοιχείο της Αυτοματοποίησης που σας κάνω είναι η Επανάληψη ή αλλιώς η τακτική η συχνή επικοινωνία με τους Πελάτες, για να εμπεδώσετε αυτές τις σχέσεις εμπιστοσύνης ακόμη περισσότερο, που πρακτικά ανθρωπίνως ή θα χρειαζόσασταν εκαντοντάδες άτομα προσωπικό μόνο για αυτά, άρα ασύμφορο για εσάς οικονομικά ή δεν θα το κάνετε ή αν το κάνετε είναι ατελής, τώρα μπορείτε και κάθε μέρα να επικοινωνείται μαζί τους και ας είναι και εκατομμύρια Πελάτες, όλος ο Πλανήτης”

ΘΕΛΕΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ MARKETING ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΧΕΣΗ ΤΙΜΗΣ / ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ?

Η ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΕΡΓΑΛΕΊΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΖΕΣΤΑΙ

ROBOT  MARKETER & ROBOTICS ONLINE MARKETING

“Με την αυτοματοποίηση όπως καταλάβετε και από τα παραπάνω, αυτοματοποιούμε σχεδόν τα πάντα, άρα και το Marketing των Εταιριών και όχι μόνο το Online αλλά και πολλές Offline Δραστηριότητες, ακόμη και με φυσικά προϊόντα, οπως ή αυτόματη Εντολή σε Εταιρεία για Αποστολή Δώρων ή Εντολή σε ΜΜΕ να καταχωρήσει Διαφήμιση κλπ, με ταυτόχρονη ενημέρωση όλων των μερών. Οι Ενημερώσεις και Προτάσεις, Προσφορές Πελατών ή Δυνητικών Πελατών που είναι απο τα κύρια καθήκοντα της Αυτοματοποίησης του Marketing αποτελούν μόνο τα γνωστά. Ανάλογα με τις Ανάγκες σας, σας ενημερώνουμε τι άλλο μπορεί να αυτοματοποιηθεί

ΘΕΛΕΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 200.000 ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ – ONLINE ΠΩΛΗΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΑ?

Η ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΕΡΓΑΛΕΊΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΖΕΣΤΑΙ

ROBOT  ONLINE ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ – ΠΩΛΗΤΕΣ ?

ΟΧΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ειναι ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΜΩΣ …..

“…Όλα γίνονται Online και Αυτόματα. Με την αυτοματοποίηση και τον προγραμματισμό που σας κάνω και σε συνδιασμό με τους Business Networks όπου αφού δώσουμε ικανοποιητικά κίνητρα και καλή υποδομή σε Online Business όπως Banners, Emails, καλα ποσοστά, οργανωμένα Φάνελ και Σελίδες και έχοντας αυτοματοποιήσει και την επικοινωνία μαζί τους, τα αποτελέσματα είναι κάτι παραπάνω απο φανταστικά. Είναι ένα απο τα Μυστικά των ταχύτερα αναπτυσσόμενων Online Πολυεθνικών, όπως Amazon κλπ.

Έτσι αυτόματα – θα αυξάνονται οι Πωλήσεις σας Παγκόσμια, χωρίς να δαπανάτε λεφτά για Διαφήμιση εσείς (καθώς τα Διαφημίζουν οι Συνεργάτες σας), παρά τα ελάχιστα συγκριτικά για την Αυτοματοποίηση και τους Συνεργάτες 

Μόνο οι 10 Πρώτοι θα λάβουν ως -50% Προσφορά !

α) Πως θα σας φαίνονταν όλοι οι Πελάτες σας ή νέοι δυνητικοί πελάτες όταν θα εγγράφονται να ενημερώνονταν ταυτόχρονα για μια Νέα Προσφορά σας όταν θα βγάζετε ή ένα Event ή Νέο Προϊόν ή Υπηρεσία κλπ  ΑΥΤΟΜΑΤΑ όσες χιλιάδες ή εκατομμύρια και αν είναι ? ή 

β) να σας κλείνουν Online Ραντεβού οι Πελάτες και αν δεν σας κλείνουν να τους υπενθυμίζει να κλείσουν ή αυτόματα να μπαίνουν διαδικασίες για άλλα θέματα ή 

γ) όταν πουλάτε ένα Προϊόν ή Υπηρεσία να μπαίνει αυτόματα σε λειτουργία η διαδικασία για πώληση επόμενου προϊόντος ή υπηρεσίας, από τον Ρομπότ Πωλητή, ώστε να αυξήσετε τις Πωλήσεις ? ή 

δ) να παίρνετε μόνο κορυφαίες και πολλές Αξιολογήσεις? Πώς?.  

Αυτά και πολλά περισσότερα ενημερωθείτε στα Λινκ που έχω ή σε μια προσωπική ενημέρωση.

ε) Επικοινώνησε μαζί μου και ενημέρωσέ με, τι ακριβώς θα ήθελες και που δεν υπάρχει.

Θα σε ενημερώσω σύντομα, αφού πρώτα έρθω σε επαφή απευθείας με τα άλλα άτομα από το ερευνητικό τμήμα της Ακαδημίας Αυτοματοποίησης και τους άλλους Robotics & Automatic Online Marketing Experts.

Αυτά και πολλά περισσότερα ενημερωθείτε στα Λινκ που έχω ή σε μια προσωπική ενημέρωση.

Μήπως θες MARKETING ΑΠΟ ΑΛΛΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ?

Παράδειγμα 

α) Πως θα σου φαίνονταν να εμφανίζει Landingpage (Ιστοσελίδα Προσγείωσης) διαφορετική στον πρώτο που θα κλικάρει ένα Banner Διαφήμισης π.χ να του εμφανίζει μία έκπτωση 20% και διαφορετική στον δεύτερο που θα κλικάρει , π.χ. Να του εμφανίζει μια έκπτωση 10% κλπ ώστε να ελέγχουμαι (δηλαδή η Αυτοματοποίηση μας, βάση Στατιστικής) ποιο Landingpage έχει το μεγαλύτερο Conversion Rate και μας συμφέρει και στην συνέχεια ΑΥΤΟΜΑΤΑ βάση Στρατηγικής και στον βαθμό που εμείς επιθυμούμε να Βελτιστοποιούμε στο Μάξιμουμ τα αποτελέσματα ?. Και μάλιστα μην σκεφτείθτε ότι αν κλικάρει το άτομο μετά ξανά θα το εμφανίζει το άλλο Landingpage με την άλλη π.χ Έκπτωση, αλλά θα τον εμφανίζει πάντα το ίδιο που του εμφάνισε αρχικά.

β) πως θα σου φαίνονται όταν εγγραφεί π.χ. Για πρώτη φορά στο Newsletter σου, να γνωρίζεις όλο το προηγούμενο Ιστορικό του, δηλαδή όταν καν δεν υπήρχε στην βάση σου?, τι έχει επισκεφτεί , που έδειξε μεγαλύτερο ενδιαφέρον κλπ ? Ώστε να αξοιοποιηθεί στην συνέχεια, τι ενημέρωση να του αποσταλλεί και τι προίόντα ή υπηρεσίες να του παρουσιαστούν κλπ?

γ) πως θα σου φαίνονταν, όταν κάποιος βάζει προιόντα στο καλάθι του, αλλά δεν προβαίνει σε αγορά (για οποιονδήποτε λόγο), αυτόματα λίγη ώρα αργότερα ή μετά π.χ 2 μέρες να ενημερώνεται για Προσφορά αν θέλουμε και με χρονομετρητή, π.χ Εκπτωση 30% για το προιόν, χωρίς φυσικά να λαμβάνουν την προσφορά αυτήν όσοι αγόρασαν το προιόν και σας παραπονιούνται και σας κάνουν επιστροφές μετά, όλα εννοείται αυτόματα.

ε) Επικοινώνησε μαζί μου και ενημέρωσέ με, τι ακριβώς θα ήθελες και που δεν υπάρχει.

Θα σε ενημερώσω σύντομα, αφού πρώτα έρθω σε επαφή απευθείας με τα άλλα άτομα από το ερευνητικό τμήμα της Ακαδημίας Αυτοματοποίησης και τους άλλους Robotics & Automatic Online Marketing Experts.

Αυτά και πολλά περισσότερα ενημερωθείτε στα Λινκ που έχω ή σε μια προσωπική ενημέρωση.

Σας φαίνονται απίστευτα ? 

Υπάρχουν και άλλα πιο “Τρελλά”, πιο “Διαστημικά”. 

Φυσικά μόνο για Έλληνες και ελληνικές επιχειρήσεις, που ενδιαφέρονται για “Διαστημικό & Robotics MARKETING” και να ανταγωνιστούν στα Ίσια ή και καλύτερα στο Μικροεπίπεδο που θα εστιάσουμε τις Μεγαλύτερες Πολυεθνικές.

Αυτά και πολλά περισσότερα ενημερωθείτε στα Λινκ που έχω ή σε μια προσωπική ενημέρωση.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ – ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ

 
 • ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΙΑΤΡΕΙΟΥ : Ιατρός στην Κολωνία εντυπωσιάζει τους ασθενείς με την Αυτοματοποίηση των Εργασιών του, ενώ μείωσε κατά 1/3 τον χρόνο εργασίας του,  και ταυτόχρονα πέτυχε πάνω απο 1.075% στα προσυμπληρωμένα Ερωτηματολογια και μειωση ακυρώσεων Ραντεβου κατά 61,75%. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ – ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
 •  ΔΕΣ ΕΔΩ
 • ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΞΥΛΟΥΡΓΕΙΟ : Πως έγινε πρωτοπόρος μια παραδοσιακή στο είδος της στην Γερμανία Βιομηχανία – Ξυλουργείο, ενώ ο ίδιος ως Ιδιοκτήτης εργάζεται 3 μέρες την Εβδομάδα, πέτυχε Αυτοματοποιημένη Οικοδόμηση Εμπιστοσύνης με Πελάτες και Δυνητικούς Πελάτες. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ – ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
 •   ΔΕΣ ΕΔΩ
 • ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ : Με 321.150 ευρώ Πρόσθετο Τζίρο, ενώ μείωσε τον Χρόνο Εργασίας του σε 4 ημέρες εργασίας, απέκτησε 21 Νέες Συμβάσεις. Αυτοματοποίησε τις Διαβουλεύσεις του και δεν βασίζεται πλέον στις Συστάσεις. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ – ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
 •  ΔΕΣ ΕΔΩ
 • ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ -ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ: Υπερδιπλασιάζει τα Έσοδα από 280.000 σε 750.000 ευρώ και Μειώνει τον Χρόνο Εργασίας του αντι 40 σε 30 ώρες την Εβδομάδα. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ – ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ . 
 • ΔΕΣ ΕΔΩ
 • ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΓΡΟΤΗ : Επιτέλους Ανεξάρτητος απο τα Σούπερ Μάρκετ . Πως Αγρότης κατάφερε όχι μόνο να απεξαρτηθεί απο τα Σούπερ Μάρκετ αλλά να αυξήσει τα Εσοδα του κατά 33.000 ευρώ, να πουλά κατευθείαν σε Καταναλωτές και να μειώσει τον Χρόνο Εργασίας του. Πέτυχε ROI 811,10% .ΟΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ – ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ 
 •  ΔΕΣ ΕΔΩ
 • ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕΣΙΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ: Μεσίτης αναπτύσσεται παρά την Κρίση. Εξοικονομεί Έξοδα πάνω απο 275.000 ευρώ και ταυτόχρονα αυξάνει τα Εσοδα κατά 250.000 ευρώ, ενώ μείωσε τον χρόνο εργασίας του και των συνεργατών του. Απίστευτο ? Πως? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ – ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
 •  ΔΕΣ ΕΔΩ
 • ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΤΑΡΑΤΣΩΝ & ΤΕΧΝΙΚΩΝ : Απογείωση σαν την ΝΑΣΑ. και κέρδισε 36% περισσότερες Παραγγελίες. Πέτυχε 600% αύξηση Αξιολογήσεων, 67% λιγότερο κόστος ανά πρόσληψη υπαλλήλου και 36% Νέες αιτήσεις Πελατών ενώ ταυτόχρονα μείωσε τον χρόνο εργασίας του. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ -ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ .
 •   ΔΕΣ ΕΔΩ
 • ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ FITNESS STUDIO: Πως ένα μικρό Fitness Studio που κόντευε να κλείσει απο τον Ανταγωνισμό Αλυσίδων, αντεπεξήλθε με φοβερή Επιτυχία, μέσα σε 6 Μήνες, με Έσοδα πάνω απο 40.000, να δουλεύει λιγότερο χρόνο και να παρακολουθεί 100% όλες τις εξελίξεις, συμπεριφορές επικοινωνίας, τους πελάτες κλπ  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ – ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ 
 •  ΔΕΣ ΕΔΩ
 • ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ FRANCHISING – ΣΤΟ ΤΟΜΕΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ   Ενώ όλοι κόντευαν να κλείσουν στην Πανδημία, και με ακραίο Ανταγωνισμό, πέτυχε πάνω απο 6.000.000 πρόσθετα Έσοδα, πάνω από 1.000.000 Οικονομία Εξόδων και εκαντοντάδες Ενδιαφερόμενους κάθε Εβδομάδα, δίνοντας έμφαση στην Αυτοματοποίηση των Κριτικών και της Μεταφοράς Γνώσης, που την έφερε πρώτη στη Google κλπ  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ – ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ 
 •  ΔΕΣ ΕΔΩ
 • ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ EΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ – ΕΝΩΣΕΩΝ – ΦΟΡΕΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ : Πως η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΕΣΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ απέκτησε 1631 κορυφαία Βιογραφικά σε 11 Μήνες. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ – ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ . 
 • ΔΕΣ ΕΔΩ
 • ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗ : Φροντίζει 200% περισσότερους Πελάτες, 40% Συντομότερες Πρωτες συναντήσεις και 950% περισσότερες Πρωτες Συναντήσεις, χάριν της Αυτοματοποίησης .ΟΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ – ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ 
 •  ΔΕΣ ΕΔΩ
 • ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ: Ασφαλιστής Manager εκπαιδεύει αυτόματα Νέους Εργαζομένους και ταυτόχρονα μειώνει δραστικά το ποσοστό σφαλμάτων. Εξοικονομεί Έξοδα 24.207ευρώ και ταυτόχρονα πέτυχε 2.037% ROI  και 111 Μέρες Εξοικονομηση. Απίστευτο ? Πως? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ – ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
 •  ΔΕΣ ΕΔΩ

Επίσης οι 10 Πρώτοι θα μάθουν για :

Θα σε δείξω πως Μικρές Εταιρίες που εφαρμόζουν το Μυστικό των Πολυεθνικών μπορούν να κερδίζουν και μάλιστα ΑΥΤΟΜΑΤΑ “ONLINE” 24h/24ΩΡΟ 365Μέρες/Χρόνο 2x,5x, 10x, 20x …και να είναι επιτυχημένοι ενώ εργάζονται αυτοί και οι Υπάλληλοι τους ή λιγότερο ή άνετα. Πρόσεξέ το!

Μιλάμε ανοιχτά!

Θα σε δείξω, για να κατανοήσεις καλύτερα την λειτουργεία και την Φιλοσοφία του Μηχανισμού Αυτοματοποίησης που φέρνει την Επανάσταση στο Marketing , ώστε να κερδίζεις και εσύ

Περισσότερους Πελάτες –  Περισσότερο Χρήμα – Περισσότερο Χρόνο! ΑΥΤΟΜΑΤΑ

Θα σε παρουσιάσω πολλά Παραδείγματα απο την Εφαρμογή του Μηχανισμού της Αυτοματοποίησης σε διάφορους Κλάδους, αλλά και ανά Είδος Μορφή Αυτοματοποίησης και Πως μπορείς να το εφαρμόσεις και εσύ στην δική σου Εταιρεία και να έχεις και εσύ αυτά τα θαυμαστά Αποτελέσματα.

*Αν δεν σας αφορά – Παρακαλώ, διαδώστε το σε επιχειρηματίες ή στελέχη – που ενδεχομένως θα φανεί χρήσιμο.

Σχετικά με τον ONLINE MARKETING EXPERT

Αβραάμ Σκεντερίδης

Ο Αβραάμ Σκεντερίδης είναι Οικονομολόγος και εξειδικευμένος Online Marketer στην Γερμανία σε θέματα Αυτοματοποίησης & Ψηφιοποίησης των Εταιριών όλων των διαδικασιών και κυρίως των Διαδικασιών Marketing, Πωλήσεων και Επικοινωνίας με 20χρονη εμπειρία γενικά σε θέματα Marketing & Online Marketing και σχεδόν 10 Χρόνια στο Automatic Marketing, από την Ακαδημία Αυτοματισμού στην Γερμανία, την μοναδική στον κόσμο και με ένα Όραμα να μεταφέρει αυτήν την γνώση στην Ελλάδα και να γίνουν οι Ελληνικές Επιχειρήσεις Πρωταγωνιστές Διεθνώς & η Ελλάδα να πάρει την θέση που της ανήκει Ιστορικά. [ Παραδείγματα & τι είναι Αυτοματοποίηση – ΕΔΩ]

Επικοινωνήστε ΤΩΡΑ !

Μόνο οι 10 Πρώτοι θα λάβουν ως -50% Προσφορά !

Αυτά Θα Μάθεις ΜΑΖΙ ΜΟΥ Στο ΜΟΝΑΔΙΚΟ CHALLENGE Στην ΕΛΛΑΔΑ Στον Τομέα 

 ROBOTICS & AUTOMATIC ONLINE MARKETING EVENT

Έχουμε ένα χρονικό διάστημα δύο έως τριών ετών για να διασφαλίσουμε την ανταγωνιστικότητα των μικρομεσαίων εταιρειών μας στη Ελλάδα και την Κύπρο μας – τον πυλώνα της ευημερίας μας.

 

Θα θέλαμε να συμβάλουμε σε αυτό. Αποτελείται απο:

 

– Aπλές αλλά εξαιρετικά Aποτελεσματικές λύσεις Aυτοματισμού,

– την Kορυφαία Tεχνολογία Aυτοματισμού Eπιχειρήσεων Παγκόσμια που Κατασκευάζεται στη Γερμανία,

– την Εκπαίδευση Ελίτ Ειδικών για Ψηφιοποίηση και Αυτοματισμό σε μεγάλες, μεσαίες και μικρές επιχειρήσεις στην Ακαδημία Αυτοματισμού K.T. στην Γερμανία και στην Ελλάδα/Κύπρο προς το παρόν από τον Ίδιο τον Αβραάμ Σκεντερίδη και το VIP ONLINE UNIVERSITY .

 

Αποστολή μας είναι να ελευθερώσουμε ανθρώπους σαν εσάς και τις σπουδαίες ομάδες σας σε μικρές , μεσαίες ή μεγάλες εταιρείες – να κάνουν ό,τι έχει μεγαλύτερη σημασία για την επιχείρηση σας και να επικεντρωθείτε στα σημαντικά έργα μέσω του έξυπνου αυτοματισμού.

Από τεχνίτες μέχρι φορολογικούς συμβούλους και αγρότες: Όλο και περισσότερες στην Γερμανία ήδη εταιρείες, επαγγελματίες, αγρότες κλπ, αυτοματοποιούνται με το Πρόγραμμα Αυτοματοποίησης  και έτσι επιτυγχάνουν εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Ο Στόχος μου όμως δεν είναι η Γερμανία όπου υπάρχουν και άλλα άτομα εκεί και βοηθούν σε αυτό το έργο, αλλά η Ελλάδα μας και οι Ελληνικές Εταιρίες να προλάβουν να γίνουν ανταγωνιστικές, κερδοφόρες και πρωτοπόρες και να διαδραματίσουμε τον παγκόσμιο Ρόλο που μας αξίζει.

 

Είμαστε εδώ για εσάς αν θέλετε να γίνετε κι εσείς μέρος του!

 

 Αβραάμ Σκεντερίδης

Οικονομολόγος – Robotics & Automatic Online Marketing Expert

VIP ONLINE UNIVERSITY