ΕΚΠΑΙΔΕΎΣΕΙΣ COACHING

Κερδίστε χρήματα Online, Αυτόματες Εκπαιδεύσεις, Σύντομες και Πλήρεις σε γλώσσα Αγγλικά ή Γερμανικά δείτε ΕΔΩ

 Ομάδες ΔΩΡΕΑΝ Προώθησης ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ , ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ , Αγροτών κ.α., Online Jobs , κλπ- κ πολλές άλλες Ομάδες μου ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Διαφημιστείτε Ζωντανά ή τα Προϊόντα/Υπηρεσίες σας στα Κανάλια μου , σας φτιάχνω & Βίντεάκι – Πληροφορίες

*Ελάτε για Συζήτηση/Παρουσίαση σε ένα από τα Κανάλια μου – για όποιο θέμα θέλετε & αποφασίσουμε απο κοινού  ➜ ➜ ➜ Email : abraam3.skenteridis@gmail.com

ΕΚΠΑΙΔΕΎΣΕΙΣ COACHING - GREEK

Εκπαιδεύσεις / Μαθήματα (στα Ελληνικά)

Παρέχω 1-1 (Εσύ & Εγώ) : Δες κάτω σε ποιους Τομείς

Βασικό Πακέτο

59 euro (+ΦΠΑ)

30 min. Online Coaching

Δώρο σχετικά Ebook ή Courses

Απλό Πακέτο

109 euro (+ΦΠΑ)

1h. Online Coaching

Δώρο σχετικά Ebook ή Courses

VIP Πακέτο

399 euro (+ΦΠΑ)

4h. Online Coaching

Δώρο σχετικά Ebook & Courses 

Μάθε ΔΩΡΕΑΝ – Κλείσε Online Ραντεβου για 5 λεπτά και μάθε τι θα μάθεις ή πες μου τι θα ήθελες να μάθεις ? *ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΩ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ως VIP ONLINE UNIVERSITY

ή στείλε μου Εμαιλ στο info@skenteridis.de αν είσαι επαγγελματίας ή στο προσωπικό μου abraam.skenteridis@gmail.com αν είσαι Ιδιώτης ?

Εκπαιδεύσεις / Μαθήματα σε

Δες κάτω και κάνε Κλικ

(Ιδανικό για Όλους)

Με πολύ μεγάλη εμπειρία στον Τομέα και μάλιστα στην πιο δύσκολη Γερμανική Αγορά, είμαι συνεργάτης ενός απο τους 5 καλύτερους Online Marketer του Πλανήτη και του καλύτερου στην Ευρώπη. Την εμπειρία αυτήν σας την μεταφέρω και σε εσάς.

Εδώ σου δείχνω πως μπορείς να κερδίζεις χρήματα Online , με Affiliate Digital ή Physical Προϊόντα. Πως μπορείς να στήσεις ένα δικό σου Affiliate Eshop ή Affiliate Website, Με ποιες Πλατφόρμες να συνεργαστείς και με ποιες προϋποθέσεις να επιλέγεις τα προϊόντα υπηρεσίες για συνεργασία ώστε να έχεις κερδοφορία. Τι προϋποθέσεις χρειάζονται, ποια εργαλεία Marketing σου είναι χρήσιμα κλπ.  

Δωρεάν Προσφορά Εκπαίδευση – Δωρεάν Μορφές Διαφήμισης – Ποστινγκ και Προβολής (στο VIP Πακέτο)

Ενδιαφέρεσαι ? – Για Περισσότερα κλείσε Δωρεάν Ραντεβού  5 λεπτών και σε ενημερώνω περισσότερα.

(Ιδανικό για Σχολές – Πανεπιστήμια – Φροντιστήρια – Trainer – όσοι θέλουν την Γνώση τους να την κάνουν όχι απλά Ebook ή Βιντεο, αλλά Courses) Με τεράστια εμπειρία στον Τομέα, ο ίδιος έχω δημιουργήσει μέχρι σήμερα με επιτυχία 5 Online Courses για την Γερμανική Αγορά στα θέματα που σας εκπαιδεύω και εδώ. Σας δείχνω ζωντανά Παραδείγματα απο εμένα. Μάθε Πως στην Εκπαίδευση.

Εδώ σου δείχνω πως μπορείς να κερδίζεις χρήματα Online , με το να δημιουργείς τα δικά σου Online Courses. Οι Τρόποι που υπάρχουν, συν και πλην κάθε μεθόδου, Πως μπορείς να βρείς συνεργάτες Affiliate σε όλον τον κόσμο, όταν τα κάνεις με δικές σου Ιστοσελίδες, Ποια εργαλεία Marketing χρειάζεσαι κλπ.  . 

Δωρεάν Προσφορά Εκπαίδευση – Ιστοσελίδες Member για Courses (στο VIP Πακέτο)

 Ενδιαφέρεσαι ? – Για Περισσότερα κλείσε Δωρεάν Ραντεβού  5 λεπτών και σε ενημερώνω περισσότερα.

(Όλων των Ειδών και Μορφών Ιστοσελίδων Landing) Λόγω της μεγάλης 10ετής και πλέον εμπειρίας στην Γερμανική Αγορά στους Τομείς του Online Marketing & Affiliate Marketing όπου απαιτείται να γνωρίζεις τον τρόπο διαμόρφωσης μιας Landingpages με όλες φυσικά τις άλλες σελίδες και διαδικασίες, μπορώ και σας δείχνω και μάλιστα και απο δικά μου Παραδείγματα ζωντανά. Μάθε Πως στην Εκπαίδευση.

Εδώ σου δείχνω πως μπορείς να δημιουργείς Landingpages σε όλα τα στάδια και μορφές του απο Leadpages, ως Thankyoupages, συνδέσεις με αυτοματοποιημένα συστήματα, . Τα εργαλεία Marketing που χρειάζεσαι κλπ , τις γνώσεις που χρειάζεσαι κλπ . 

Δωρεάν Προσφορά  Εκπαίδευση  το WordPress Course, σημαντικά και χρήσιμα Plugins για WP & Pagebuilder Elementor (στο VIP Πακέτο) 

Ενδιαφέρεσαι ? – Για Περισσότερα κλείσε Δωρεάν Ραντεβού  5 λεπτών και σε ενημερώνω περισσότερα.

Η πολύ μεγάλη μου εμπειρία στο Ecommerce Dropshipping στην Γερμανική Αγορά  η πιο δύσκολη στον κόσμο λογω των DSGVO, μεταφέρεται σε εσάς με κατανοητό και ξεκάθαρο τρόπο. Μάλιστα μπορώ να σε δείξω τρόπους με (0) μηδεν Ευρώ Επένδυση να ξεκινήσεις και να βγάζεις κέρδη, ζωντανά παραδείγματα απο εμένα. Μαθε Πως στην Εκπαίδευση?

Εδώ θα σου δείξω Ολες τις μορφές και τα ειδη που υπάρχουν, ώστε να δεις τι θα σε ταίριαζε καλύτερα, πως κάνεις τόσο Offline (που ακόμη και στην αγγλική αγορά ελάχιστοι σου λένε) όσο και Online (που είναι κ πιο γνωστό), Εγγραφές, Πως βρίσκεις προμηθευτές, που και πως θα τα προωθείς, χρήση Social Ecommerce Platforms , Τι εργαλεία χρειάζεσαι, τι να προσέχεις, ποιό το Service μετα την Πώληση ,κλπ

Δωρεάν Προσφορά, Εκπαίδευση – για Shoppify Shop ή Social Media Eshop (στο VIP Πακέτο)

 Ενδιαφέρεσαι ? – Για Περισσότερα κλείσε Δωρεάν Ραντεβού  5 λεπτών και σε ενημερώνω περισσότερα.

Η πολύ μεγάλη μου εμπειρία σε όλους τους άνω τομείς και πολλούς άλλους, σας βοηθώ να βρειτε τον τρόπο που σας συμφέρει ή σας ταιριάζει και βήμα βήμα μαζί να δημιουργήσουμε μια Πηγή Εισοδήματος που ενδεχομένως μελλοντικά να εξελιχθεί και ως Πρωτέυον. Η εμπειρία αυτή σας μεταφέρεται σε εσάς με κατανοητό και ξεκάθαρο τρόπο. Μάλιστα μπορώ να σε δείξω τρόπους με (0) μηδεν Ευρώ Επένδυση να ξεκινήσεις και να βγάζεις κέρδη, ζωντανά παραδείγματα απο εμένα. Μαθε Πως στην Εκπαίδευση?

Εδώ θα σου δείξω πάρα πολλές μορφές και τα ειδη που υπάρχουν, όχι μόνο όσα έχω εδώ αλλά και άλλες μορφές καποιες τις παρουσιάζω και στο κανάλι το οικονομικό, ώστε να δεις τι θα σε ταίριαζε καλύτερα, πως κάνεις τόσο Offline (που ακόμη και στην αγγλική αγορά ελάχιστοι σου λένε) όσο και Online (που είναι κ πιο γνωστό),, Τι εργαλεία χρειάζεσαι, τι να προσέχεις, ,κλπ

Δωρεάν Προσφορά, Εκπαίδευση – για να γίνεις Freelancer (από Απλό Πακέτο)

 Ενδιαφέρεσαι ? – Για Περισσότερα κλείσε Δωρεάν Ραντεβού  5 λεπτών και σε ενημερώνω περισσότερα.

1.Με ασφαλή τρόπο καθώς τα λεφτά δεν τα επενδύετε στην εταιρεία αλλά τα έχετε στην Πλατφόρμα όπως Binance

2. Σας μαθαίνω να διαχειρίζεσται τα λεφτά σας συνεπώς και Πως να κάνετε Trading αυτόματα μεν, αλλά εσείς να έχετε τον έλεγχο και καθορισμό κινήσεων δε. 

Παντοτε παράγεται Κέρδη σε Ανοδο ή Πτώση.

Η μεγάλη μου 8ετή εμπειρία μου στον Τομέα και συνεργασία με τον Michael Eder στην Αυστρία τα τελευταία 3-4 Χρόνια στο Online Trading στην Παγκόσμια Αγορά, μεταφέρεται σε εσάς με κατανοητό και ξεκάθαρο τρόπο. Μάλιστα μπορώ να σε δείξω τρόπους με λιγα Ευρώ Επένδυση να ξεκινήσεις και να βγάζεις κέρδη, ζωντανά παραδείγματα απο εμένα. Μαθε Πως στην Εκπαίδευση?

Εδώ θα σου δείξω τις μορφές και τα ειδη που υπάρχουν, ώστε να δεις τι θα σε ταίριαζε καλύτερα, πως ανόιγεις ενα Bot, πως συνδέεις το προγραμμα με την Binance ή άλλες πλατφόρμες που έχεις τα χρήματα, για την διαχείρηση και μόνο, πως να αναλύεις την αγορά SPOT,  Τι εργαλεία χρειάζεσαι, τι να προσέχεις,  ,κλπ

Δωρεάν Προσφορά, Εκπαίδευση συνδημιουργεία και Συμβουλή- για  το1Bot (από ΑΠΛΟ Πακέτο)

 Ενδιαφέρεσαι ? – Για Περισσότερα κλείσε Δωρεάν Ραντεβού  5 λεπτών και σε ενημερώνω περισσότερα.

Από την στιγμή που εμφανίστηκαν τα Online Social Media ειμαι παρόν λόγω του Επαγγέλματος ως Διαφημιστής και CEO σε Διαφημιστικές. Η Μακρόχρονη εμπειρία αυτή μεταφέρεται σε σάς εύκολα και κατανοητά.

Εδώ θα σου δείξω τις πολλές δυνατότητες που έχεις, ποιόν ρόλο επιτελεί καλύτερα το καθε ενα, πως μπορείς να τα δειχειρίζασαι αν είσαι σε πολλά Μέσα, Πως θα σε βοηθήσουν στην Διαφήμιση και στο Marketing

Δωρεάν Προσφορά, Εκπαίδευση – PPC Marketing σε Google, Facebook (από VIP Πακέτο)

 Ενδιαφέρεσαι ? – Για Περισσότερα κλείσε Δωρεάν Ραντεβού  5 λεπτών και σε ενημερώνω περισσότερα.

Η 20ετή εμπειρία σε όλους τους άνω τομείς online & offline και πολλούς άλλους, σας βοηθώ να δημιουργήσετε την δική σας Επιχείρηση στο σημενατικότερο τομέα του, το Online Business, τον τρόπο που σας συμφέρει ή σας ταιριάζει και βήμα βήμα μαζί να δημιουργήσουμε την Κύρια Πηγή Εισοδήματος που ενδεχομένως μελλοντικά να εξελιχθεί σε κάτι ακόμη μεγαλύτερο. Η εμπειρία αυτή σας μεταφέρεται σε εσάς με κατανοητό και ξεκάθαρο τρόπο. Μάλιστα μπορώ να σε δείξω τρόπους με (0) μηδεν Ευρώ Επένδυση να ξεκινήσεις και να βγάζεις κέρδη, ζωντανά παραδείγματα απο εμένα. Μαθε Πως στην Εκπαίδευση?

Στον Τομέα αυτόν ο οποίος ξεχωρίζει από όλα τα άλλα μαθήματα, εκπαιδεύσεις, καθώς μιλάμε για εφαρμοσμένες Business Online ως Επιχείρηση πλεόν και όχι ως Ιδιώτης, είναι κάτι που ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησης σου, θα σε εκπαιδεύω σε όσα χρειάζεσαι, τα οποία μπορεί να είναι και όλα τα άνω και πολλά άλλα.

Επίσης θα σου δείξω πάρα πολλές μορφές και τα ειδη που υπάρχουν, όχι μόνο όσα έχω εδώ αλλά και άλλες μορφές καποιες τις παρουσιάζω και στο κανάλι το οικονομικό, ώστε να δεις τι θα σε ταίριαζε καλύτερα, πως κάνεις τόσο Offline (που ακόμη και στην αγγλική αγορά ελάχιστοι σου λένε) όσο και Online (που είναι κ πιο γνωστό),, Τι εργαλεία χρειάζεσαι, τι να προσέχεις, ,κλπ

Δωρεάν Προσφορά, Εκπαίδευση – για COPY PASTE BUSINESS (από VIP Πακέτο και μεγαλύτερο).

 Ενδιαφέρεσαι ? – Για Περισσότερα κλείσε Δωρεάν Ραντεβού  5 λεπτών και σε ενημερώνω περισσότερα.

Η σχεδόν 2ετή εμπειρία μου στον Τομέα αυτόν, σας βοηθώ να δημιουργήσετε τα δικάσας NFTs, με ποιές Πλατφόρμες, που σας συμφέρει ή σας ταιριάζει και βήμα βήμα μαζί να δημιουργήσουμε την μελλοντική σου Κύρια Πηγή Εισοδήματος που ενδεχομένως μελλοντικά να εξελιχθεί σε κάτι ακόμη μεγαλύτερο. Η εμπειρία αυτή σας μεταφέρεται σε εσάς με κατανοητό και ξεκάθαρο τρόπο. 

Θα σε δείξω, ζωντανά παραδείγματα απο εμένα. Μαθε Πως στην Εκπαίδευση?

Για να δημιουργήσει κανείς και να τα πουλήσει, χρειάζονται κάποια εργαλεία, να χειρίζεται κάποια προγραμματάκια, και κάποιες άλλες ενέργειες προώθησης, όλα σας τα δείχνω.

Δωρεάν Προσφορά, 1- NFTs δικό μου αξιας 0,2 ως 0,3 ΕΤΗ = σημερινά (12 1 2023) περίπου 300-400ευρώ (από VIP Πακέτο και μεγαλύτερο).

 Ενδιαφέρεσαι ? – Για Περισσότερα κλείσε Δωρεάν Ραντεβού  5 λεπτών και σε ενημερώνω περισσότερα. (Η Εκπαίδευση αυτή προσφέρεται απο VIP και άνω)

Γράψε με τι θες στο Εμαιλ επικοινωνίας η απο την Φόρμα και θα σε ενημερώσω το συντομότερο.

 

Ενδιαφέρεσαι ? – Για Περισσότερα κλείσε Δωρεάν Ραντεβού  5 λεπτών και σε ενημερώνω περισσότερα.

Αγγλικά Εδώ – Γερμανικά Εδώ

1: Online Business 2. Healh 3. Cryptocurrencies & Trading 4. Online Marketing 5. Low 6. Love Dating & Relationships 7. Animal 8. Medicin 9. Mediterranean Food 10. Religion & Orthodoxy 11. Ancient Philosophy 12. Sport 13. Social Media Marketing & Media 14. Arts 15. Mathematics 16. Programming PHP, MySQL etc 17. Make Money Online 18. Fitness 19. Architecture 20. Mechanic 21. Chemie 22. Physic 23. Nanotechnology 24. BioFarma 25. Biotechnology 26. Archeology 27. … and other 158 Categories

SUBSCRIBE

And inform for more than 10.572 Courses, Training Ebooks, University Lessons, Seminars 100% for FREE

Ενδιαφέρεσαι για άλλα Μαθήματα ή Εκπαιδεύσεις?

ή στείλε μου Εμαιλ στο info@skenteridis.de αν είσαι επαγγελματίας ή στο προσωπικό μου abraam.skenteridis@gmail.com αν είσαι Ιδιώτης ?

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Έχεις Επιχείρηση και δεν έχεις Χρόνο ?

Αναλαμβάνω Όλα για Λογαριασμό σου

ΕΚΠΑΙΔΕΎΣΕΙΣ COACHING

Κερδίστε χρήματα Online, Αυτόματες Εκπαιδεύσεις, Σύντομες και Πλήρεις σε γλώσσα Αγγλικά ή Γερμανικά δείτε ΕΔΩ

 Ομάδες ΔΩΡΕΑΝ Προώθησης ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ , ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ , Αγροτών κ.α., Online Jobs , κλπ- κ πολλές άλλες Ομάδες μου ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Διαφημιστείτε Ζωντανά ή τα Προϊόντα/Υπηρεσίες σας στα Κανάλια μου , σας φτιάχνω & Βίντεάκι – Πληροφορίες

*Ελάτε για Συζήτηση/Παρουσίαση σε ένα από τα Κανάλια μου – για όποιο θέμα θέλετε & αποφασίσουμε απο κοινού  ➜ ➜ ➜ Email : abraam3.skenteridis@gmail.com